Kesayangan GincoMerahJambu

heppy bezday atuk!

blog..ohh..blog 
wahh..sy rindu awak sangat senget blog!! jari ni da tak tahan nk mengUPdate anda..bpe lme da kn x update...cian2..wifi psis baru balek cuti hari ni..so hr ni jugak la baru dapat update..

ak da tak sabar sungguh ni uplod photo ni!! but 

HEPPY BEZDAY TO U

HEPPY BEZDAY TO U

HEPPY BEZDAY TO ATOK...

HEPPY BEZDAY TO U!!


atok syie da masuk umo 60 tahun!!
bulan lahir same ngn syie lak 2..tp syie br nk masuk umo 20 larh..kanak-kanak lagi...hik!

cuti tahun baru cine ktorang balek kampung..n dapat la sambut bezday atok ni
cla beli kek! yumm2..


BLACKFOREST!! 
terbaekk larh!! 

jarang kan kalau kite ni nk sambut bezday org yang lagi tue dari kite..means atok ke nenek ke
biase kite smbut bezday mama ayh je kn..syie pon kebetulan je ni..
mama cakap nk buat makan-makan kat uma..last minute my aunt call cakap kite smbut bezday atok sekali larh..ngehehe..


wahh..atok sangat gembire malam itu..
hik!


makanan untuk malam tu semua SYIE mama masak..ngeheh




4 comments:

Cikziee said...

Selamat hari lahirr atuk..


-->Rindunya dgn arwah atuk i.. :(

GincoMerahJambu said...

heheh..jgn sedey2 taw

rinna shazrinna said...

eppy bufday atok syie...huhu

GincoMerahJambu said...

hahaha..tengs rina