Kesayangan GincoMerahJambu

CONTEST: SAYA SUKA ICE CREAM

assalamualaikum..


dup dap dup dap!
setelah dijanjikan ini adalah harinye contest saya suka ice cream dibuka mulai hari ini..this is my first contest so i harap i dapat support dari semua orang..syie tak akan letakkan syarat yang buat korang rase ssh sangat nak join contest ini..antara syarat-syarat penyertaan:



A. terpulang pada u olls sama ada nak follow blog syie atau tidak..tiada paksaan tapi semua update pasal contest ini adalah melalui blog ini sahaja
B. gambar mestilah keatif and MESTI gambar anda bersama ice cream, tak kira lah anda seorang atau bersama kawan-kawan atau keluarga (kalau dengan kekasih WAJIB SOPAN)
C. Tarikh tutup penyertaan ialah 26 Mei 2011.
D. Banner mesti dilink kan ke blog ini, tak letak dekat sidebar korang pon tak ape, yang penting dekat entry korang ade banner ini ye.
E. Tag? ikot suke hati korang la nk tag bape orang pon yang korang rase layak tapi WAJIB ade dua orang.
F. Pertandingan terbuka kepada blogger lelaki dan perempuan
G. opps! jagan lupe bagi taw kat ruangan comment syie pasal u olls punye penyertaan taw!

cara pengadilan:
akan diberitahu pada update yang akan datang

hadiah:
hadiah adalah terbahagi pada tempat PERTAMA, KEDUA, DAN KETIGA
hadiah keseluruhan bernilai RM 100 


24 comments:

Eyda Syahida said...

eyda join..! ^^

http://insanberlagakmatang.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

little sheera said...

kak,, this my link... jengok2 k...

http://keysengal.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

Eqa Yazid said...

kita join contest awak. hee :D

http://nayazid.blogspot.com/2011/05/saya-join-first-contest-sepanjang.html

tasya ♥ said...

saya nak join jugak boleh ? hee ~
http://heartlessnomore.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ais-krim.html

Mirul said...

saya pown join jugak,
mungkin saya lelaki pertama dan terakhir ngeh~

http://princemiruljr.blogspot.com/2011/05/makan-aiskrim-pown-kena-bergaya.html

GincoMerahJambu said...

hye semua..tengs join..

-QinaSha Hudson- said...

yunk. i dah join. hehe. sori lambat.

http://kinashahudson.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

Vanila GurLz said...

kak ni link saya,,sy join taw,,,

http://storyvanilagurlz.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

dayah said...

syie..
i join contest u ni gak la..hehe
meh singgah nengok meh.. hehe

http://dayahjumri.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suke-ice-cream.html

Dekcik said...

dekcik join..hehe..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

Tey said...

My entry ≧▽≦

http://myrainbowystateofmind.blogspot.com/2011/05/ice-cream-ga-daisukiiiiiii.html

mrS pinu said...

saya dah join

http://mrspinu.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

nanti da mase tlg ajar saya cmne nak wat pic klik da link..coz saye xtau..huhuuhh...budak baru katakan..sobsob

Reena said...

syie akk baru join...hihih.

http://cintareena.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

Amirah Syafiqah said...

Salam, dah joint.

http://amirah-syafiqah.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

Check ehh.. :D

Cik Awan Dyana :) said...

dah join !! :))

http://cikawandyana.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

noyis gila kentang~~ said...

join suda.:)

http://idupseorangnoyis.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

Lovea_Fiya said...

ur new follower...=)
JOIN!! hehe..
http://rimadania.blogspot.com/

Lovea_Fiya said...

http://rimadania.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

proper address=))

Dayanqphrofile said...

hai dear..i join ur contest..

http://selendanqburuk.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

syidadu said...

http://syidadu.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

saya join dan follow :]

intan nadzirah said...

saya da join dan follow :)

http://jibabdebab.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

Nida said...

AS-salam

Kak Nida dan anak-anak memeriahkan pertandingan.. moga-moga ada rezeki..ameeeeeennnn


http://along-nidar.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

id follower: Nida

tq:)

Ezzah samsudin said...

walau pun dah lewat.. Teringin nak join contest nih... Comell... So.. I follow u n join.. Hehehe...

Nie post yang eza buat :

http://gincomerahjambu.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

said...

aa..lambatlambat..
haha..

saye da join!

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/05/contest-saya-suka-ice-cream.html

tengoktengok la ye=)