Kesayangan GincoMerahJambu

follower ke-101

assalamualaikum..
uhuk-uhuk..berdebar-debar ni nak umumkan follower ke 101 GincoMerahJambu.Blogspot ni...

sebelum tu..

actually syie memang tak de tulis kat mane-mane post atau entry tentang number bertuah ni..cz firstly syie nak tengok je sape yang bertuah jadi follower syie yang ke 101...than yang kedua..actually bende ni baru beberapa hari syie rancang..baru bg proposal kat bf syie bape hari lepas..

well, ingat dalam mase sebulan lagi kot baru dapat follower yang ke 101 ni..ngeee...but..petang tadi dah ade..
n


 

blog yang bernama UNGUNYA CINTA!!

name n link tuan punye blog dalam satu..
klik cini taw:

tepuk tangan ramai-ramai...hehehe..dia ni new blogger jugak same je macam syie..blog dy warne ungu..sangat canteekk...syie minat ungu jugak ohh...then sape-sape yang minat ungu jugak and rase nak tengok new love quotes hari-hari..terjah lah blog dak cute ni..hehe...ok syie jugak nak bagi award kat dy ni..





disebabkan syie tengah in love sangat dengan pic yang baru jumpe dalam hp membe tadi..
syie buat la award gune pic ni..jangan mara taw kalau tak cantekk!

tengkiu banyak banyak cz sudi jadi follower syie..hik!

P/s : next lucky number syie akan bagitaw kat entry yang seterusnye..nak kire kai kalkulator jap..cz ingat nk post gift kt follower tersebut..


12 comments:

EmanTheHalia said...

huhu tahniah!! eh eman dah add kat fesbuk tau! anak sarjan! =)

GincoMerahJambu said...

owhh..ok eman..t syie app ok

nur sharfatin che abdullah said...

thnx byk2 !
x sngka plk hri neh hri b'tuah utk shatin.
sbnrnya, shatin tgk pmenng blog review mania farzana farzanto. then ade blog ginco merah jambu neh . so, follow je la. klkr r ! :D
btw, thnx tlom promote blog shatin.
shatin suka ungu sgt2 !
sbb 2 tema blog neh ungu .
t'lbh sudaa !
pjg lak ucpn . sory !
sllu2 lak jenguk blog shatin ! :)

GincoMerahJambu said...

u da lucky ye shatin..hehe
welcome dear

nur sharfatin che abdullah said...

mmg sgt b'tuah. :)

nur sharfatin che abdullah said...

anda jgk d'tag !
http://nursharfatincheabdullah.blogspot.com/2011/03/ginco-merah-jambu-pilih-saya.html

muniraksasa (; said...

wahh lawa blog. hebat2. suke ni :)

farzana ariffin said...

dah 101! congrats! tak lama lagi ramai lahh tu. hehe

GincoMerahJambu said...

munira: heheh..stil trying larh..tenkiu

GincoMerahJambu said...

farzana: 101 pas kuar result blog review mania hr 2..tenkiu kt u taw

Nobita Sensei said...

tahniah~

GincoMerahJambu said...

wlcme nobita