Kesayangan GincoMerahJambu

KESALAHAN!

assalamualaikum..

sebenarnye..sebenarnye..aku dah cube menahan diri sendiri daripada update entry pasal aku keluar dengan along..yela korang pon mesti bosan bace kan? asal aku keluar je dengan along conform aku gedix-gedix taip pasal tu..what to do? ade je citer aku nak tulis kat sini..

semalam adalah hari yang penuh dengan kebencian aku terhadap along..dah la pepagi dah buat aku geram, dengan datang amek aku dekat uma gune gaye orang baru balek BENDANG..jeans berlipat, rambut tak tentu arah, baju warne kelabu *aku dah cakap baju putih, rambut tetibe berekor lak..dah macam dak jahat dah along oiii..siap leh salam sembang-sembang dengan ayah dengan gaye sebegitu..


antara kesalahan-kesalahan along pada ahad lalu ialah:




kesalahan pertama:
bercakap menggunakan telifon semasa menandu!

kesalahan kedua:
disebabkan seronok bersembang..aku diabaikai...
"kan adik dah mengedix sendiri"

kesalahan ketiga:
TIDO!
"aku tengah ingat balek..banyak sangat ke aku becakap hr tu? sampai tido along"
ekekeke

ni belum lagi masuk kesalahan along buli aku pagi-pagi, sampai mase rakan video pon dy still nak buli aku..

but the the sweet moment is always there..



uhuk-uhuk..aku malas nak caption pasal dua gambar kat atas ni..btw..ini adalah marina island perak, tempat yang sangat cantek lagi-lagi untuk sesape yang nak buat pre-weding photoshot, mase aku pergi hr tu pon ade dua pasangan pengantin baru tengah photoshot *jeles.. sesuai nokk tempat nii...


kbai!

4 comments:

Amira Chan said...

Nice blog.

Da follow. Follow me back. :D

GincoMerahJambu said...

tengs hney..jap g syie g sne ye

Mirul said...

wah nice gmbr dya tangkp...
ngee...

GincoMerahJambu said...

ngee..tenkiu mirul