Kesayangan GincoMerahJambu

Segmen Mesra Blogger Bersama Pembawa Wacana

assalamualaikum..

wah..pagi-pagi bukak blog nampak pembawa wacana nak buat segmen mesra blogger! secara rasminye aku terasa nak join lah..ape lagi..ok, segmen ini ade dua pilihan samaada aku nak jadi kaya atau aku nak jadi popular..

"aku nak jadi kaya"
wah ini..sape tanak jadi kaye nokk..semua orang nak, so am i, kalau ade duet banyak macam-macam dalam otak ni aku leh pk..nak beli tu, nak beli ini, nak bagi mama ayah hadiah mahal-mahal, and sekarang pon sedang buat contest ice cream tu..aku pk dari hari tu lagi..kalau la aku ade bajet lebeh dari RM 100, aku nak bagi hadiah lagi banyak-banyak kat orang..boleh buat giveaway macam blogger laen..boleh kate macam-macam lah aku nak buat kalau aku kaye!

"aku nak jadi popular"
ini adalah impian aku sejak kecik-kecik lagi, nak jadi macam siti nurhaliza oh! *perasan tak? tapi sekarang ni sebenarnye aku terigin sangat nak jadi macam model photoshot..orang tangkap gambar banyak-banyak, aku posing je..alololo..teringin-teringin, pasal tu dalam blog aku banyak pic perasan model ye..jangan mara..heheh

antara nak jadi popular and nak jadi kaye?
aku pilih

"aku nak jadi popular"
(
pakar motivasi bagi tahu, kalau kita ada impian lebih baik kita suarakan)

7 comments:

saya YANA said...

hehe...Yana pilih kaya.. hahaha...

Mah@mahu said...

Nak jadi semua hehehe.. ramai suka joint segment dan tak kurang yg suka buat segment nak buat gak lah..

mamawana said...

Assalam,

Nak kaya and fofular heeee

mcm ni lah said...

saye doakan cita2 awk kesampaian,.. amin,.. i follow you :)

GincoMerahJambu said...

yana:haha..sape x suke duet kn yana

GincoMerahJambu said...

mah@mahu: taw xp..sekarng blog meriah..macam-macam ade

GincoMerahJambu said...

mamawana: w'salam..haha..nk jdi semua

mcm ni lah: tenkiu..