Kesayangan GincoMerahJambu

YANG TERBAIK

assalamualaikum..

malam ini adalah entry malam hari lagi..sekarang ni aku memang aku dapat taip entry baru waktu malam-malam je, siang tak dapat nye derr..adik2 tersayang berebut nak duduk maen internet ni..sebagai kakak yang bertimbang rasa terpaksa lah aku mengalah sampai aku pk bile la aku nak stat contest aku ni..but maybe in a few days i akan update pasal tu..

actually masih lagi tak percaya sekarang umur dah 2o tahun, belajar tahap diploma pon dah tamat.."diploma ai 2 tahun sahaje..kerajaan oke!" Khamis hari tu tamat lah paper terakhir iaitu PERSONALITY DEVELOPMENT yang aku rase macam ntah pape je jawab padahal sebelum tu rase ingat je ape yang bace..macam-macam perasaan sebenarnye ni


seronok!
sebab dah habes belajar, dah leh cari keje lepas ni

sedih!
sebab pas ni tak jumpe dah kawan-kawan yang giler macam kat psis tu!

kawan-kawan sekelas..memang la kitorang sume girls!
best kan kelas macam ni,boys ade 3 orang je jadi kitorang bebas nak menjerit2 tanpe dengar budak-budak laki marah kitorang..n paling best tentang SECRETARY student is..
"setiap hari boleh melaram!"
sebab duduk dekat poly tu kitorang bukan ade pape keje bengkel ke, kitchen ke, so makeup itu WAJIB!

and orang-orang yang paling aku akan rindu ialah:





percaya atau tidak mereka adalah group of BFF yang terbaek aku pernah jumpe..
the best i ever had!..we share too much since sem 1 sampai sem 4..semua yang terbaik dalam pelajaran selalu bimbing aku cz aku yang paling lemah sentiasa bagi semangat dan sentiasa menjaga antara satu sama lain.kite maybe tak sepopular orang lain tapi kite sentiasa dengan dunia kita n cara kita! *tolong la nanges

i love u olls damn much!
*baru berapa hari ni i dah rindu nak GOSIP dengan u olls

5 comments:

-QinaSha Hudson- said...

rindu nak ejek u gedempol lagi. tsk. tsk.

dayah said...

huhuhu.. sedih nye.. :'(
i pun da windu nak berjalan2 mengabih kan duit kt sungai besr 2 same2..

GincoMerahJambu said...

Sob3! rndu sngat2

Far8 budak baik said...

makeup perlu kh??hahaha =p
waaa..kejap gile kau diploma..
haha pehh.berpisah mmg sedih cewahh
first time sini

GincoMerahJambu said...

perlu!
taw xp..sedey2