Kesayangan GincoMerahJambu

lahir pada 18.2.1991 n nama sebenar NURUL SYIZAZIMA BT MAZLAN

hari ni da genap umur syie 20 tahun
hik..hik..hik!
bersyukur sangat rasenye cz masih lagi diberi kesempatan untuk hidup sampai ke umur sekarang n sangat x sangke da 20 sekarang erk? ingat lagi dulu-dulu mase kecik..issh comot sunggoh aku ni..g sekola muke itam minyak-minyak..n xd sorang boy pon suke kat ak...ok stop di situ..hari ini bukan hari nak kenang-kenang kisah sedih zaman sekola rendah n sekola menengah siket-siket uhh..


ingat lagi mama pernah citer...syie ni lahir pagi-pagi bute..err..sebelum sobuh rasenye..dalam surat beranak tulis 5.03 minit pagi..hikhik! patut senang sangat bagun pagi (yg rapat ngn ak mesti tga guling-guling gelak ni)...pastu mama citer mase kecik-kecik senang je nk jage ak..cz senang nk tidor kn..x banyak ragam gitu...bek kan syie ni..bek kan (sile angguk)..mama jugak cakap, mase kecik-kecik dulu asal bangun pagi je ak mesti cr buku..dulu la..tp sekarang xd la pandai pon jd nye..but at least dapat kabur kan salah satu dari impian ak is nk belajar untuk jadi seorang setiausaha! yes..da termakbul doa..Alhamdullillah..



see, syie yg duduk tu..n sangat bahagie rasenye dapat jd student DSK (dip sains kesetiausahaan ni)

but most of thanx is suppose to say to 
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-






my mom firstly n then my daddy yg sangat baek (cz salu bg duet)

tengs mama cz mengandungkan kakak
tengs mama cz melahirkan kakak
tengs mama cz bagi kakak susu mama
tengs mama cz susah payah besarkan kakak
tengs mama ayah cz besarkan kakak tak kire betapa susah pon
walaupun kakak tak pernah tahu tapi kakak pasti bukan senang kn..

kakak da 20 tahun sekarang..tengs cz menjage akak dengan sangat teliti n sempurna

1 comment:

-QinaSha Hudson- said...

hepy bufday la si tua!!.hahaha