Kesayangan GincoMerahJambu

u throw i catch!

okes..ni entry wajib syie as everytime syie kuar for buli-buli n bermanje-manje ngn orang yang bername boypren..well we olls mmg agak bz sebenarnye..but i selalu nampak dy ni sedaye upaye nk jugak adekan mase untuk i..ouch! suke-suke..cz i mmg tak suke boy yang selfish!...

well, kalau kuar date selalu cam kitorang ni memamg sangat tak best kalau kite buat bende same je..tapi bile da selalu kuar ni jugak, kadang-kadang kite dah x taw nk g mane kn?.. but we still try..yang penting same-same hepy n enjoy time kuar tu...

hari ni we olls men kat OCEAN PLAYLAND TESCO!..ok..kt sane mmg ramai kanak-kanak 12thun ke bawah ye syg-syg..tp tak kesah kitorang men jugak..syie try men bola keranjang! yayaya..two times aww syie men..but..grr! dy jugak dapat score lg banyak dari syie! pastu men ape erk? lupe la name dy..tp best! then syie men racing car! sangat seronok..terjerit-jerit taw syie kt tempat tu..tp kalah la jugak..2nd place..

but lots of fun n bile da jerit-jerit cam2..ilang stress!..well last week syie sangat lemah..

hari ni laporan cuace sekitar manjung..err..sangat la panas terik! 


ohh..budak ni sangat tak leh bla hari ni..inner selendang hilang! (ke lupe bawak balek?)


syie masih dalam proses buat mate nampak besau! (^-^ mr.sugar suke)




you throw i throw..u menang..next time turn i pulak nak menang

best part for my beloved pewott!

da LUNCH




makan dua orang...sumpah dua-dua kuat makan


boy makan memang banyak kan?


girl makan..selalu tak habes...


last part of da day..panas-panas kan best minum air kelape!


today..you make me love you more than yesterday..



7 comments:

syamimi fatin said...

syi... mimi nih...remember?
follow u :)

bahagia ye skrg? tahniah :D

Eqa Yazid said...

serious romantik abes <3

Si SyiSyi said...

owh..ingat2..

eqa: ohh..malu2 oh

-QinaSha Hudson- said...

JELES OK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Si SyiSyi said...

tak payah jeles sngat larh

mia.lia said...

waaaa..beznye..
p/s..byknye sis mkn..hehe

Si SyiSyi said...

haha..sis mkn sket je..pacek sorang tu je mkn bnyak sngt