Kesayangan GincoMerahJambu

contest! dah sampai masanya nak buat contest

ciii!
ciiiiiii!
*bersin paling comel...ngee

nak taip satu entry ni aku terpakse ambil mase berjam-jam taw cz sambil tukar kan langsir rumah mama sambil buat kuih cara yang manis-manis tu..ade orang tempah pulak tibe-tibe..

well i just think about this thing from the past few days ago.
.i takde follower yang banyak if i buat a contest ade ke orang nak masuk? 

and contest jenis ape yang best untuk sume orang boleh join...



i bukan nak buat contest cz kemaruk nak follower ramai-ramai..jz rase nak bagi hadiah, hadiah n hadiah!!

but i know mostly blogger ni student so i think pas habes exam final nanti baru i akan bukak contest tersebut

antara contest yang ada dalam cadangan i is

I L.o.V.e Ice Cream:

terang-terang kan ice cream mestilh contest u olls dengan ice cream..tak kesah la u sorang je ke, dengan adek ke, dengan pasangan ke..yang penting i nak pic yang cute taw!!
(PERANCANGAN)

atau

Half of me:

yang ni i rase untuk couple-couple, i nak pic jugak yang sopan and sweet but SOPAN, between you and your pasangan taw...



so..you olls rase which one should i make first? 






6 comments:

EmanTheHalia said...

ais krim! hehe ramai skit leh masuk. lagi satu.. klu buat bior facebookers leh masuk. lagi ramai org masuk blog. =)

Manja (let it be my sweet name) said...

ice creammmm

Ini Ceritaku... Kisah Hidupku... said...

agk2 kalu aku msuk.. bleh mnang kew?? sbb aku ni bkn comey pown.. hauhuhuhuhu

GincoMerahJambu said...

eman: cmne ni bt bior fb 2

manje: hee..2nd vote for ice cream

mazni: leh la..bkn ak tgk muke pon

Oppa Kudin Nz said...

buat yg ice cream tu lah..
dpt ler join..
lau yg kapel tu,xde pasangan lagi lah..huhuhu

GincoMerahJambu said...

oppa: hee..akan dipertimbangkan