Kesayangan GincoMerahJambu

rombongan pasar malam


from dis pic..u olls leh ramalkan kn..i blaja kat tempat yang camne..sangat la common..takde JJ, takde MINES, takde TIME SQUARE, takde ECONSAVE..TESCO pn takde..dan sekarang ini kami berada di pasar malam! yeah! rase da cukop terbaek dpt ade kat pasar malam hari ni..


now..kami jugak bukan kat KL CENTRAL,PUDURAYA atau tempat perhentian bas yang banyak bas2 econ tersusun..camni la hidup kami..sungguh sederhana di sini..tapi x la macam time skola teknik dulu, hari2 kene dengar bunyi ambulans melalak


tapi..nampak x muke bahagie ak membesar kat sini..hahah..x lame lagi da pon nak tinggalkan tempat indah desa permai ni..


inilah rombongan pasar malam! heppy kan ktorang even nk g pasar malam je pon!


tapi kami xkan ketinggalan dalam fesyen ok! see..roomate i..mate dy biru..


bertiga je kami hari ini..syg-syg i lagi 2 orang tengah sedap duk umah! untongla leh balek


yeah! u olls jangan ingat i duk tempat ceruk-ceruk ni i tak taw pertahankan diri taw!


kamilah polis mate biru dan polis mate hitam! ketinggian kami ialah 167 n 162!


sebenarnye nak cakap ak bahagia je duk sini even x la bandar macam korang..pekan cipuut je..jaoh la tu..25km baru jumpe pekan ni..30 min taw nek bas..kau ade!..girls..i love u olls damn much!!..xpernah kawan-kawan group of girls yg da bomb! macam u olls!

6 comments:

dayah said...

untung la..
xpe2 janji happy..
so sweetttt..
jeles2 xdpt join.. ;'(

fahmijaes said...

25 km baru sampai pekan sabak ye. hm, kenangan yg x dapat dilupa kan.

GincoMerahJambu said...

dayah: ngee..len kali u ikot taw

fahmi: dak psis jgk erk

fahmijaes said...

yup.
kuatkan usaha dan tabahkan hati ya.

Faa Eryna said...

tinggi giler bole takk ? haha, kedai kek tuhh salu gak kitorang g kalau ada bufday ;)

MOHD FAHMI JAES said...

ye sy. dsk psis juga