Kesayangan GincoMerahJambu

when the twins meet!

assalamualaikum..

nak cakap dulu..tengs to Pembawa Wacana cz sudi review blog syie and segala nasihat anda syie ikot and buat..saya suke orang bagi nasihat cz itu yang akan buat kita jadi lebih baek
 
last saturday was damn much awesome! meet my twins and have a lots of fun there, doing new crazy thing together,eat, walk and sit with him juz make my weekend so meaningful, i happy that i always have you by my side, never makes me cry but often make me feel angry to you, but olls that i have now and today is the best from what i ever had before..

because its true that you will meet wrong person before you meet the right one i meet you so i want to be with you forever and i hope you would never make me hurt

hik!
romantik tak aku. romantik kan..
pasal tu along sayang lebeh..(erk?)

KANAK-KANAK RIANG
Berjumpa Lagi!

cat and her big eyes! cumel-cumell

*uhuk! 
kenapa jantong dup dap dup dap tengok pic along yang ini erk?

section two:
BATTLE OF THE DAY AND IM THE 1ST PLACE WINNER

macam tak percaya kan along kalah di tangan aku semalam..
hahah..
ingat adek tak  pandai racing ke

orang kalah tak dibenarkan show off muke!

section three:
THE MAKEOVER!!

BEFORE
dua orang yang rabun berselindung di sebalik contact lens
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
AFTER
Kami dah beli speck yang same taw! PINK BLACK color
its big and we love it cz it suit us
its one more our "siblings stuff"

heheh..
LOL
(ade orang cakap muke we olls dah macam kembar)


(This could be my last entry before i meet my final exam pulak, dah puas maen-maen dengan along last saturday sekarang mase untuk study hard pulak!)

(After final exam nanti syie akan bukak contest I L.O.V.E ICE CREAM yang syie cakap hari tu)

tunggu taw!
(gud luck semua yang nak final jugak doakan syie ye!)



2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

ello sayang..sis pinky folo sini..ur 152 follower ;)

sweet sgt kamu ni ;)
eppy blogging k..

GincoMerahJambu said...

tengs sis sudi follow syie