Kesayangan GincoMerahJambu

Contest saya suka Ice Cream Ditutup!

assalamualaikum..

hye korang..hari ini i terpakse taip entry ni selaju yang boleh sebab beberapa minit lagi i akan bertolak balik kampung...

hari ini khamis bersamaan 26.5.2011...i tutup penyertaan contest saya suka ice cream!

ikot kan i sepatutnya senaraikan blog-blog yang menyertai contest ini..but i tak sempat sangat-sangat nii..kerja dah makin banyak sekarang and i hope korang faham lah ye? 

tenkiu sangat-sangat pada semua yang dah masuk..and bile i blek dari kampung nanti i akan umum kan top 5 contest tu ye..

doakan perjalanan i selamat pergi dan pulang!

lots of  love..
syie

3 comments:

Ezzah samsudin said...

InsyaAllah.. Semoga selamat pergi dan balik ... Ok2... Kitaorang semua tggu... ^_^

Mirul said...

eh2, pemenangnya saper ek?
haha =.= saya salah sorang contestant hehe...

GincoMerahJambu said...

mirul: belum umum lg larh..baru nak senaraikan top 5 je dulu