Kesayangan GincoMerahJambu

Menternak Lemak kat MEKDI Sambil Begolek-golek Atas Rumput

Assalamualaikum..


hye korang! tenkiu coz sampai hari ni bace lagi entry-entry aku yang tak seberapa..tapi first aku nak cakap kenapa ye dengan blogspot ni..sejak-sejak bermasalah hari tu terus blog aku tak boleh log out..BAHAYE ni!..


sebetul nye hari ini jadual aku sepatutnye bersih dari sebarang aktiviti liar di luar rumah..esok kije! tapi sejak-sejak dapat mesej diajak menternak lemak bersama penternak lemak berjaya..takkan nak lepaskan peluang kn?


makan!
siape tanak!



makanan yang diternak bersama
semua makanan bersaiz paling kecik tu aku punye!


nyumm!


yang tak pakai tudung tu..paling berjaya menternak!



setelah 30 min dan 12 saat menternak

camni lah bile si mulut bising bertemu..banyak sangat besembang daripada makan..what to do? banyak we oll nak cakap..

selepas kira-kira 2 jam


menyambung penternakan secara perkongsian!

dah puas jadi penternak yang tak berapa berjaya..sekarang masa untuk bergolek2 atas rumput!..

daerah Manjung ni banyak betol rumput, sane sini rumput


along lagi suke rumput tu agaknye dari aku


baju merah
jam merah (ingt comel ke)
rumput hijau!

ai pon ade baju merah larh!


abaikan pp yang semakin bulat tu

p/s: doakan SYIE MAZLAN kurus

kbai!



4 comments:

MissSyarniFarida said...

ohhh lapar mekdi pulak ! ;(

sweet u guys happy always ya ;D

Izzuddin Fauzi said...

sweet`~~~~~

Enchik Nine @ mye etech9[dot]com

GincoMerahJambu said...

miss: tenkiu miss

GincoMerahJambu said...

enchik nine: tenkiu jugak