Kesayangan GincoMerahJambu

PEMENANG contest saya suke Ice Cream

assalamualaikum...

yeaahaaaa....

hari ini dengan setenang-tenang nya syie akan umumkan keputusan contest saya suka Ice Cream yang tarikh penyertaanya ditutup pada 26.5.2011

sorry terlambat...gambar u olls semua berpotensi nak menang dan pihak pengadil pon suke..
maka nya sukar dong nak buat keputusan..

tapi sebelum syie umumkan keputusan ini...syie nak ucapkan jutaan terima kasih dan berbanyak-banyak tahniah kepada para pemenang..dan jangan lupa jika kamu adalah antara yang tersenarai..sila e-mail dekat syizazima@gmail.com (nama, alamat dan numbor telefon korang!..nytakan jugak korang ni pemenang ke berapa) korang diberi masa sehingga 27.6.2011

di umumkan:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tempat pertama:



tempat kedua:



tempat ketiga:





~tahniah-tahniah-tahniah~

kepada peserta lain jangan sedih taw 
sebab
mungkin tak lame lagi syie akan buat my first GA pulak
for my first anniversary
"ade sesiapa nak sponsor tak?"
emel dekat syizazima@gmail.com

8 comments:

Diary oF Mine said...

halooo... x smpat ikut... hehehe

GincoMerahJambu said...

alololo..xp t ikot GA syie ye

Eqa Yazid said...

cam tacaye je menang. hee :P
thanks sayang :)

GincoMerahJambu said...

wlcme dear

Tey said...

Wahaaaaaa~~~!!! Yayyyyy!!!! I wonnnnn!! Finally!! hehehhehe.. thank u Miss Gincu.. ;-)

GincoMerahJambu said...

wlcome dear..tahniah

intan nadzirah said...

woahoo ! xsngke betul bole mng contest nih , hehehe :)
ape2 pon , thx dear :)

GincoMerahJambu said...

welcome syg!