Kesayangan GincoMerahJambu

To All PMR Candidates

assalamualaikum..

i just want to make a short entry for this

to all PMR candidates yang pasti nya telah meng log off kan diri dari segala jenis laman sosial dan pada saat ini mungkin masih lagi membaca buku..asah pensil..gosok baju..atau mak dah suruh masuk tidur..

do the best from the best!

keluarkan segala isi-isi yang memberat dalam kepala

good luck!

jangan lupa berdoa

and special wish is to my beloved sister FarizaAsyura yang sekarang ni masih duduk depan meja study dalam keadaan kepala bertampal setem..*kalah aku time pmr dulu..time ni dah tak nampak lampu dah..ngeh2

sis..kalau trial boleh dapat setereettt A .. 

yang kali ni Insyallah boleh...

teringat mase pmr aku dulu..ade sorang budak laki cakap dekat aku

"syie tenkiu lah cz kau bagi aku tiru jawapan kau mase pmr"

kbai

2 comments:

Aku Si Pujangga said...

good luck kepada adik pujangga gak yg sedng amik pmr.. hehe..

ShahzCudin said...

gud luck pd sume yg amik PMR..