Kesayangan GincoMerahJambu

CONTEST: Get The Look With MADAMMONDOQ

assalamualaikum..

siapa dekat sini fanatik dengan barangan maybelline?

siapa nak muka ala-ala GI JANE?

siapa dekat sini suka sangat dengan makeup tutorial yang mudah difahami dan mudah dilaksanakan?

siapa dekat sini nak video makeup terbaik menang?





ade contest hebat dari salah seorang contestant Maybelline’s Favourite Blogger dan beliau sedang menawarkan hadiah yang sangat menarik dan menyentap kalbu serta sanubari aku



Madammondoq



aku seorang yang sangat-sangat berkira untuk vote sesiapa sahaja yang masuk sebarang contest dan juga berkira untuk masuk contest jugak jadi sebelum buat keputusan untuk menyertai contest ni aku terlebih dahulu tengok video tutorial madam mondoq ni and it was tottaly fabulous


GI Jane..apakah itu?

apa yang aku faham lepas carian di google..GI Jane ialah gaya makeup yang garang dan menggunakan warna-warna gelap tetapi untuk nampak lebih bergaya madam telah gunakan warna berkilau dan nampak lebih berkilau dan cantik


hebatnya tutorial video madam mondoq ini ialah

: beliau menujukkan step makeup yang betul dan mudah difahami

step makeup yang tepat adalah diperlukan untuk mendapatkan hasil solekkan yang sempurna dan lebih tahan lama

: cara yang mudah difahami dan diikuti

kadangkala bila kita tengok makeup tutorial mesti ada yang tak faham apa sebenarnya step nya dan macam mana sebenarnya dia sapu eyeshadow .. tapi madam mondoq telah tunjukkan step yang senang kita faham

: tujukkan kebaikan produk maybelline

selama ini tak tahu pun betapa bagus nya produk maybelline .. tapi lepas tengok video madam mondoq ni terus rasa tertarik dengan produk maybelline

tak payah buang masa jom kita vote untuk madam supaya jadi favourite blogger maybelline

TEKAN SINI UNTUK VOTE

SAYA DAH CUBA GAYA SOLEKAN MACAM MADAMMONDOQ




senang je makeup macam ni rupanya ikot je step macam madam ajar

GUD LUCK MADAM!

oh! dan semua hadiah-hadiah hebat itu ditaja oleh



2 comments:

farizaasyura :) said...

eh ! mcm bestla vid madam ni ! nak vote ! nak vote ! nak vote !

madammondoq said...

wow!! nice entry dear!! i like!! good luck k!! :)