Kesayangan GincoMerahJambu

ada Transformers dekat sini

assalamualaikum..

hai hai hai korang! 

isnin lepas dapat surat amaran dari boss chai tersayang faks surat amaran berbunyi 

 "adalah tidak dibenarkan membuka laman sosial seperti facebook twitter dan youtube, hal-hal ini adalah termasuk menggunakan telifon bimbit dan tablet pribadi" 

well blogspot atau blogging tiada dalam kenyataan tersebut .. *tapi tengah taip entri secara curi-curi sekarang ni*

so korang faham lah kan apa rasanya berkerja tanpa facebook .. eiceh! korang pun sama kan .. tengah curi-curi bukak facebook time lecturer mengajar kat depan kan .. kan kan .. 

sebenarnya baru lepas cuba buat sesuatu untuk hilangkan bosan


"MADE IN CHINA"

kehkeh

it is xiuxiu photo editor which is dah belambak orang guna tapi aku baru hari ni terkial-kial guna .. lepas tu penuh bahasa cina yang conform tak faham .. tapi tak pe syie mazlan kan cool je walaupun leher senget edit gambar orang kat atas ni ..

contoh edit kali pertama


sebelum


menangis rozita che wan tengok bulu mata aku 

buruk?

saya budak baru belajar lah


till then people

take care

3 comments:

Syasya Johan said...

menangis rozita che wan tengok bulu mata aku..haha apakah perli

btw,comell je :)

Azwani said...

hahah. kemain lentik bulu mata. nanges cik ta yea.. eeee !! suka2 ! <3

Mia Adriana said...

over gila bulu mata. ahah pnh gune xiuxiu tu.