Kesayangan GincoMerahJambu

Adik Bongsu

assalamualaikum..

rindu nya dekat blog, rindu nye dekat new post..sejak menjadi wanita maha bizi ni kadang nak pakai lip tint pun lupa, deodorant nasib baik ingat kalau tak customer semua terbang tempat lain. pengurusan baru, jenuh i nak kejar report nak kejar customer nak kejar makanan, kadang tak terkejar taw,

nak upload gambar baru masuk pesbuk pun takde masa, bayangkan =(

si bongsu kesayangan hamba

sekarang dah sembilan tahun, dah ada bilik sendiri dah mula tidur bilik sendiri tu tak pasti sebab selalu nya aku paling awal lesap dalam rumah, lepas mandi memang tak akan keluar bilik kecuali khamis malam jumaat ada "Dendam Sarakit" herherher.


naim sekarang dah sembilan tahun dan masih lagi dibuli kakak-kakak kesayangan dia, *muka jahat. 

bila jadi anak sulung, masa kecik selalu rasa majlis hari jadi, bila tengok adik bongsu ohmaii! sambut bezday berkali-kali sampai paksa kakak-kakak dia bangun pagi wish bezday dia,



hari sabtu dapat mcd happy meal hari ahad (hari lahir sebenar) paksa ayah belanja kfc dengan menu untuk dia zinger double down dan ayam seketul bahagia peha, bonus dengan tiramisu cake. "yg kek tu aku yang pilih sebab tu tiramisu..heheheh"


semalam berebut dengan mama, dia nak pegang pisau nak potong sendiri sekali pap!,, buruk bona gaya potongan.

"kakak always and always love u"



lepas ni baru entry review as beauty ye

4 comments:

boni kacak said...

wah..happy birthday to him..semoga membesar dan menjadi bakal seorang pemimpin negara kita yang terbaik satu hari nanti..amin

♥ Miss Hearty ♥ said...

hamboi memang super bizi da tuh.hehe..btw, heppy bufday to naim yg tiut miut mcm kakak die ! :) semoga naim jadi orang yg berguna kelak..

♥ Cik Zack ♥ said...

comelnya adik ! happy bday to him :)))))

ROJAK said...

tahun depan besday akak2 lak ye hehe