Kesayangan GincoMerahJambu

PLEASE DON'T

assalamualaikum,

hai hari ni kita nak update tapi tak panjang-panjang macam selalu, sebab nya sesuatu terjadi/bakal terjadi dalam masa terdekat buat kita betul-betul tak boleh bukak blog langsung.

kita jarang duduk depan komputer apatah lagi nak jumpa laptop sendiri rasa nya dah berbulan tak sentuh laptop sendiri =( ,

bulan ni jugak tak ada review langsung .. bukan tiada product tapi masa tak mengizinkan, syie ada sesuatu yang sangat-sangat best nak kongsi dengan korang pasal parut yang dah hilang, macam mana syie buat dan apa yang syie amalkan supaya semua tu cepat hilang.

tapi bukan masanya lagi sekarang,



negatif  :(

syie tak begitu sure untuk update tentang ini sebab ini pertama kali ada fake account yang tiada friends langsung, tapi bila pikir balik sebelum apa-apa buruk terjadi, sebelum acc ni disalah guna, 

syie cuma ada dan pernah ada satu acc facebook sahaja dan cuma ada satu page sahaja. dan ini bukan acc syie, 


"saya bukan blogger popular yang sepatutnya ada fake account, saya menulis dan buat review tanpa dibayar,  saya cuma ingin berkongsi apa yang saya tahu, dan saya harap saya tak pernah menyakiti sesiapa, jika ada saya mohon maaf" 

and ... i love you readers .. 

p/s: doakan semua nya baik-baik sahaja, InshaAllah nanti syie kongsi kan ^_^ 


6 comments:

♥ Miss Hearty ♥ said...

katakan tidak pd faker ! tak saba nk tnggu tips utk hilangkan parut tuh..hehe.we luv u too syie ^^ muehehehe

Diyana Syila said...

suie femes sbb tu ada yg buat fake acc.
hahahhaa

boni kacak said...

saya rasa tu mesti peminat awak tu..hehehe

StrawBerry Cynta Syasya said...

ade juga owg fake acc nih yer...
bahaya ..ape motif dyeowg erk...buat segala bagai ...huhu ..

http://music-syasya95.blogspot.com/

anjangman said...

Blog bertuah aku jadi follower blog cute ini org yg ke 1258. Salam berkenalan..utk blog spot kalau takut blog kena hack guna verification emel guna no.telefon.

shahfir said...

huhu....