Kesayangan GincoMerahJambu

all couple! be aware of this...reason single boy ngorat gf orang

Jam sekarang adalah jam 2.32 ptg..i might take some times to taip entry pasal ni..ngee..actually semalam i ade buat sedikit observation pasal..kenapa ade girls yang sanggop tinggal boyfie dy even da lame bersama dan juga kenapa dia tinggalkan bf dy itu untuk orang lain..


tetapi disebabkan research tak habes lagi..hari ni syie nak cerita dulu..ape sebabnye single boy ni kacau awek orang...but first read dis:



mase ni syie baru beberapa minit je letak topik ni kt sahabat blogger
cz kat cini kite akan dapat pandangan dari orang yang kite x pernah jumpe..so it might have a 
lil different kn?

antara feedback yang syie dapat ade satu yang betol-betol olls girls kene sedar..termasuk la syie yang sedang bercinta ni



its not actually merampas sahaja..well kite leh bagi alasann..bukan semua boys hati bucuk kn..ade antara boys yang kacau gf orang ni nak tengok..girls ni setia tak ngn bf dy..but, if boy yang kacau tu berjaya pisah kan u dari ur bf..dy takkan setia dgn u..dy akan tinggalkan u cam2 je sebab

"satu hari nanti dy akan tinggal aku macam dy tinggalkan bf dy"
"girls macam ni rambang mate"

sebab itu..girls kalau kita da berjumpe dengan seseorang yang betol-betol syg kite lebih dari kite sayang dy..
jangan la buat bende bukan-bukan camni..u olls yang rugi nanti taw...

lagi satu situasi:

ramai ohh orang bagi pendapat pasal isu ni
but;


see..kaum adam ni sendiri yang bagi pendapat mereka...jadi teori Cik Bulat di atas adalah tidak salah same sekali...

tapi i faham girls pon ade alasan kenapa dy tinggal kan bf dy untuk boys lain..kalau da perangai macam lahanat..takkan nak stay forever kan..n bagi boy..cinte itu bute..selagi tak jadi isteri orang kire orait la nk test market..choy!

sebenarnye..pape pon yang kite buat tu..terletak pada diri kite sendiri..girls pon..rasenye tak salah berkawan dengan boys even mase tu kite ni gf orang..tp kalau boys tu da stat jual minyak angin, minyak kapak, bukak acare tarik tali..just leave them taw...i pon kawan, kawan jugak..tp kalau da len macam..i mmg x layan da..

wish u and i everlasting!



2 comments:

HazHand said...

hahah,rajin benor!! haish

GincoMerahJambu said...

rjn ape? haish