Kesayangan GincoMerahJambu

Bloglist Budak Kuat Makan



teeee...


ini adalah hasil jalan-jalan cari makan tengah hari ini...winks!


ade orang tengah buat bloglist oh..dan sedang mencari 30puloh blog untuk diletakkan dalam bloglist beliau..
winks!


im intrested to join...hahaha..tengah feeling-feeling lagi pas dapat masuk list blog review mania farzana hari tu.. i loike to join it



u olls click je header soft purple atas ni..


belog ini..pemilik adelah seorang girls, bernama MIA yang i rase kuat makan, see name blog dy pon kite da taw..haha kite same ye..dy ni i tengok suke warne purple..well i pna cment on one of your post sal yellow dulu..ngee


ape yang syie taw..orang yang suke warne purple ini adalah orang yang ingin berjaya dalam hidup dy..hik! dulu pn syie suke jugak purple ni..pasal tu taw..


syie suke post dy yang pasal gincu merah itu..kerana! my blog link is gincomerahjambu..*takde kaitan ini*




hope i will be da chosen one..ngee...


da tag
asyura
zue


p/s; makan je banyak-banyak selagi nikmat selera tu belum ditarik..but in rite way taw...



2 comments:

mia.lia said...

hehe..sbnanye xla kuat sgt pon
mknn yg sdp2 je ..erkk..haha
tnks for joining

GincoMerahJambu said...

hehe..wlcme mia