Kesayangan GincoMerahJambu

soo Sweet and soo Glamorous

assalamualaikum

selamat hari selase! 
rase nak tampo diri sendiri laju-laju cz terlambat la sangat update pasal dinner JP kat blog ni..semalam baru sampai rumah balek, penat dua hari bekerja keras tu pon tak hilang lagi semalam..thats y hari ni baru bertenaga nak mengupdate blog ni.. sambil  lari-lari buat keje rumah...

kesimpulannya..dinner itu sangat awesome!
 soo energetic and full of colour..tak susah tema kali ni cz sume orang berjaya buat diri mereka nampak sweett..persembahan malam itu pon sungguh menarik and yang paling aku suke is gimik pembukaan..well a part of my idea..and not forgetting Fesyen Show!! dah macam tengok American Next Top Model pon ade..semua baju lawa-lawa!!

but..here we are!! DSK 4 yang sangat vogue!! 

 kina, mai and me

 scandal yang chumill

 i love this!! meraka macam artis

sayang-sayang!! ilie tade..
we olls asyik ingt kat u je taw yunk

 not forgetting..we olls dapat meja vip! 
err..muke gemok di sane

belakang pentas!! 

lastly this is the most of the best part 

 kegedikan bile semua orang da balek

 tak buat keje..asyik begambo je!!

 luv dis!!

 hahahah

ini dia yang terbaik..kami adalah pelajar semester 4 diploma sains kesetiausahaan!!

7 comments:

HazHand said...

wah!!! so sweet laa!! hahaha
lawa ko!!

tapi aku lg suke tgk erfa laila!! agagagagaaa..huhuh

Fatin saja~ said...

haha asip! erf mang sweet mlm uh XD

GincoMerahJambu said...

asip: ko memang!! hahaha

fatin: taw xp

Laila's Lounge said...
This comment has been removed by the author.
Laila's Lounge said...

hoit.!
perli akuh lah tuh, haa
huhuhu :p

GincoMerahJambu said...

erf: haha..org puji larh tu

Anonymous said...

alaaahaaii ni lah course paling BODOH yang aku pernah dengar. setakat dua tahun belajar, diploma pulak tu..dah la poli..alahai ntahpape ntah..

kalau aku lah kan, amik kursus kesetiausahawan tak sampai sebulan, pastu dapat sijil je pun dah boleh kerja jadi setiausaha..tak perlu la kot nak masuk belajar hapebende ntah..fucking waste of time. This course is just for a fucking stupid person je ok. no class at all. jadi kuli for the whole ages in your life.

sebab korang belajar subjek bodoh2 je macam menaip, belajar bahasa inggeris, agama Islam..alahai..korang masa sekolah rendah, menengah dulu tak belajar ke bende2 ni? kesian la kat budak2 yang takde education ni..kesian gila

requirements kemasukan pulak setakat credit for Eng..so phatetic you guys

p/s : kampung gila dress up. HAHAHAA sakai