Kesayangan GincoMerahJambu

CARA BUAT FACEBOOK SEMAKIN COMEL!

assalamualaikum..

hye korang..selamat hari jumaat..hari jumaat is known as satu hari yang paling aku tunggu-tunggu sejak-sejak bergelar pekerja ni..sebab sabtu ahad cuti!

hehehe..

hari ini aku nak share dengan korang tentang cara untuk buat facebook korang bertambah COMEL, KEMAS DAN LAJU!.. korang just perlu KLIK SINI dan tekan butang install..mudah je then your fb akan jadi secomel fb saya

aku dah buat benda nih..meh tengok sini..


login!


home!


profile!

kini..gambar dekat facebook bukan lagi petak tepat..ade bulatan sedikit dan sedikit kesan shadow! i love it!


1 comment:

ika said...

folow cni..

facebook ika siap ae lgi wallpaper..cume kena install la dl..:)