Kesayangan GincoMerahJambu

Untonglah dapat empat tergolek!

assalamualaikum..

Firstly aku nak wish


happy 19 years old bezday!

special bezday wish to my brother..




tak sangke adik nombor dua aku dah umur 19 tahun...tak percaya sebab aku dah 20 tahun..haha..dekat je kan beza umur we oll? aku umur 1 tahun 4 bulan dah rase ade adik..kau ade?

kami sangat rapat dari kecil sampai sekarang..just bile masing-masing dah besar ni, dah start nak bina life sendiri..kurang siket kot mase nak sembang-sembang..main kejar-kejar..haha

i miss the old time!

and the picture is taken two days ago when we celebrate his birthday..dan adik-adik aku yang lain pon aku nak tunjuk jugak

purple shawl!
adek nombor 3!..tak suke orang snap pic dy..aku pon tak faham kenapa..
aku suke je orang snap pic aku

gelak kuat-kuat sebab buger tu nampak sangat besar!
ni adik aku paling kecik dan paling banyak bergaduh dengan aku setiap hari!

dan gambar paling aku suke malam tu:


and nak wish tahniah jugak sebab adik aku yang sambut bezday semalam dan sekali dengan terkeluarnya result matrix sem 2 dia..bermaksud final sem..adik dapat 4flat lagi! 

dahsyat lah kau! sem 1 dengan sem 2 dapat 4 flat! heheheh

2 comments:

syamimi fatin said...

syie, ckp kt adik, tahniah ye.. hebat btul 4 flat ^_^

GincoMerahJambu said...

ok fatin..t syie cakap kt dia ye