Kesayangan GincoMerahJambu

"Dayana AZ Giveaway, My Favourite Number!"

assalamualaikum..

ehem-ehem..first time ni aku join GA..muahaha..

punyelah ramai blogger yang dah buat GA hari ni baru aku terbukak minda nak menyertai..heee

GA kali ini dianjurkan oleh Dayana AZ!

entry yang kene tulis:

nombor kegemaran saya ialah nombor ialah 4 kerana ia bentuk dia yang sangat menarik dan membawa tuah jugak!

dan GA ini ditaja oleh:

  • butikPinkku yang akan sponsor , shawl semestinya ! Berapa ? Korang percaya tak 10 ! I repeat SEPULUH ! 
  • Syafeika Edora yang akan sponsor, 1 chibidle (SE made doodle) worth RM 10 untuk seorang blogger.
  • Lulu Caldina yang bermurah hati untuk memberi review blog untuk 2 orang (sticky post selama 24 jam) ! Buat blogger yang ada banner, boleh tampal dekat LULU PAGES selama sebulan.
  • Mas Ahmad Safwan yang insyaAllah akan sponsor beg duit, maybe purse, maybe wallet.
  • Sylista Fashion akan beri pilihan 2 daripada 3 hadiah (2 pairs of earring, Canon Ink for Printer, Buku 'Buat Duit dengan Foto' published by PTS)

ok! im done here!

1 comment:

Dayana AZ said...

wahh terbuka hati dgn GA dayana ye.
hehe gud luck!