Kesayangan GincoMerahJambu

Declaring OUR Love to Him

Assalamualaikum..

i might a little bit late to update entry tentang hari bapa yang sepatutnya aku taip sabtu lepas..
sedikit sibuk semalam..dan adik aku ni lembab sangat lah masuk kan gambar
tapi setiap hari pon kita sepatutnya menghargai insan yang bergelar bapa

bagi keluarga aku dan adik-beradik
setiap hari yang penting begini kami akan menyambutnya dengan apa cara sekalipun
dan tahun ini ia bertambah manis kerana semua ahli keluarga dapat berkumpul bersama-sama
untuk meraikan hari istimewa ini

kenapa kami sangat menghargai hari bapa:

ayah lah orang yang bertanggungjawab memberi nama kepada semua anak-anaknya

ayah sanggup tak tidur malam bila kami demam

ayah sangat sporting dan sentiasa memberi kebebasan pada kami untuk menentukan apa yang kami mahu dalam hidup ini

ayah sangat kelakar sampai tak terasa takot pon dengan ayah 

ayah mendidik kami supaya belajar bersungguh-sungguh

masakan ayah sangat sedap!

sebab itu lah kami semua rapat dengan ayah..and no wonder lah my mom pening sebab anak-anak dia yang dah besar pon still manje lagi..hik!


card free from: adik aku

pagi-pagi hari ahad kami sampai kat pizza hut semata-mata nak tempah table dan menu for surprise malam itu

adik aku dekat rumah pulak petang tu baru aku suruh buat card tu..huaaa..ingat tak sempat siap..but lastly siap jugak..terharu!


ayah macam terkejut je mase masuk tu pintu pizza tu tengok kitorang dah siap duduk dekat sane siap dengan semua makanan dah ade atas meja..


while he reading the card..ohhh..aku tahu ayah mesti tengah terharu tu..tengok muke pon taw dah..

overall the whole family sangat enjoy malam tu..makan..sembang..wahh..sweet moment ever!
tak lame lagi birthday mama yang ke 43 pulakkk..wahh ape nak buat ni *kelam kabut..

soo..camne pulak korang sambut hari bapa korang?


3 comments:

EiZaRaZiErYa said...

wah~ bestnye celebrate~ encem ayah~ ehehe.. wink3 >_<

GincoMerahJambu said...

weee..tenkiu yunk

Lulu Caldina said...

tahniah.. :)

http://herstylestoriie.blogspot.com/2011/06/pengumuman-pemenang-dayana-az-ga-my.html