Kesayangan GincoMerahJambu

Elmo tag Aku!

assalamualaikum..

hari ini adalah hari selasa yang sangat indah sebab aku ponteng kerja..what happen yesterday make me scared going to work again..macam mane lah kalau orang tu betul-betul pukul aku semalam..aktiviti sepanjang duduk rumah hari ini ialah aku nak update blog! oh takk..mama suruh aku masak hari ini..

incik Emma Elmo tag aku untuk menjawab a few question..

1) korang rase korang HOT ke?

muahaha..celah mane lah aku hot weyh..takde-takde..i tak rase macam tu
dah ade orang nak pon dah kire untong lah ni

2) upload walpaper yang korang gune sekarang

i malu-malu lah..teheee

nah amek-amek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


i pon tak tahu kenapa suke sangat gambar ni *bukan cute pon..

3) Cerita pasal gambar

ehem-ehem tak kan korang tak faham lagik..gambar mase date bulan lepas nih..
for ten months be with him i tak pernah buat wallpaper fon gambar i sorang..
mesti letak pic along tak pon pic dengan along..
sweet tak aku..hahaha
MERAH MERAH MERAH

4) Kali terakhir makan Pizza

yang ni aku suke!
last makan pizza is ahad lepas..mase sambutan father's day
surprise for him..
*jap lagi aku update entry pasal ni

5) Last song Korang dengar

Selena Gomez..Who says..
feeling ala-ala si cantek kejap mase dengar lagu nih..

6) Korang buat ape time jawab tag ni

cari rasepi ayam masak madu macam kat kedai mamak 
sebab tengah hari ni mak aku suruh aku masak..dia cakap aku dah lame tak masak

7) Nama panggilan korang selain nama penuh

mase kecik-kecik dulu orang panggil syima..
family members panggil nurul jee..
kawan-kawan sekolah n poli panggil SYIE
my sayang-sayang panggil sheshe max chiken
boyfie aku panggil...*hyep ne leh gtaw

8) siapa korang nak tag 5 orang


9) Orang number 1 tu siapa

sayang ai larh..
rindu u la yunk

10) Luahkan sesuatu pada number 5

hye senior!

11) number 3 ada hubugan dengan siapa

name bf dia khairul hasif!
hehehe..jangan mara taw eqa

12) kata-kata cintan buat number 4

ahh..takde cintan-cintan..ko tu adik aku

13) Fakta tentang orang yang ada tag

aku kenal diorang semua!
diorang pon kenal aku!
muahahaha

done!


5 comments:

-QinaSha Hudson- said...

i da buat la yang soalan tag ni. hii. sori2.

Eqa Yazid said...

awok awok. kite nak gelak . HAHA. name bf tu tak tahan tuu :P heheh.
thanks tahu :)

GincoMerahJambu said...

hahaha...wlcme dear

qina: da erk? ekekeke

Emma Rahman said...

syiee : thanks for answering :)

GincoMerahJambu said...

wlcome emma!