Kesayangan GincoMerahJambu

SENARAI PESERTA CONTEST "SAYA SUKA ICE CREAM"

assalamualaikum..

hye korang..entry hari ini adalah entry khas untuk peserta-peserta contest SAYA SUKA ICE CREAM..dan saya sangat berharap para peserta yang mungkin tidak tersenarai tetapi telah menyertai contest ini dapat tinggalkan comment di entry ini..

sila maklumkan kepada saya ye kalau ada yang tertinggal!

berikut adalah senarai blogger-blogger yang sudi menyertai my first contest!


  1. Eyda Syahida
  2. little sheera
  3. Eqa Yazid
  4. Tasya
  5. Mirul
  6. Kinasha
  7. Vanila Gurlz
  8. Dayah Jumri
  9. Dekcik
  10. Tey
  11. reena
  12. Amirah Syafiqah
  13. Cik Awan Dyana
  14. Nolis Gila Kentang
  15. Lovea_fiya
  16. Dayanqphrofile
  17. Syidadu
  18. Intan Nazirah
  19. Nida
  20. Ezzah Samsudin
  21. Nurul Ain
ok guys! i hope everyone is now on the list yee! kalau ade siapa-siapa yang tiada dalam senarai leave your comment taw! 

i harap i tak lah lambat sangat senarai kan peserta ni cz i baru tutup contest ni last week..and tak lame lagi i akan umumkan senarai lima peserta terbaik dan lepas tu baru akan diumumkan pemenang tempat pertama hingga ke tiga!

check btol-btol yeee!


7 comments:

HazHand said...

i xde ke!! grrr

GincoMerahJambu said...

bile pulak u masukk..grr!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

laa..ade kontest upenye..huhu~

noyis gila kentang~~ said...

hey syg,name kite noyis gila kentang la,bkn nolis.hahah.pelat2 lidah.hik3.:D

Mirul said...

xsabar nk tahu pemenangnya..
haha...

dup dap dup dap

Nida said...

Nama Kak Nida ada di sini..

terima kasih..:)

Dayanqphrofile said...

OMG..nama i tersenarai..hahahha..bila mau update pmenang..xsabo..