Kesayangan GincoMerahJambu

Masa untuk AKTIF kan diri semula

assalamualaikum..

hye peeps!

kegemaran aku untuk menyertai pertandingan-pertandingan di facebook bermula sekali lagi..dengan mem pertaruhkan gambar yang tak seberapa menarik dengan perasaan perasan cantek..hahah

korang tolong like pic aku boleh tak?

first korang like


then like pic aku


atau lebih mudah korang cari pic aku yang ini


and!

if korang pon ade enter apa-apa contest yang perlukan like banyak-banyak..just leave comment kat pic aku tu..sure aku akan ringan tangan tolong like!

tenkiu..love u!

6 comments:

yanie.yuhuu said...

jom join contest yuhuu,..
http://chumelyuhuu.blogspot.com/2011/07/contest-shawl-dan-aku.html

Zackey said...

oo.. yeke ? layanz.. :D

Mohd Izzar said...

da tolong..hehe^^

seyatodak said...

nice pic.. lawa2 heheh

are[t]qah PAYUNG said...

yeah , done like dat pitch . sy pun join jgk cntest ney .

amir aizat said...

i like, hehe