Kesayangan GincoMerahJambu

semoga mama panjang umur

assalamualaikum..


You are brighter than the sunshine and calmer than the moon,
You brighten up our mornings and also our afternoons,
You are so special to us, words will never be enough to say,
You make us so happy each time you come to dance with us and play.
So a very Happy Birthday to a person so very dear,
May you always go around and spread your happy cheer.
Happy Birthday Mom.
- poem by wishafriend.com


alhamdullilah selama kami membesar mama sentiasa berada di sisi kami dan hari istimewa dalam hidup nya kami mahu jadi kan ianya hari paling tidak dapat dilupakan dan penuh dengan kejutan..

aku nak share kegembiraan dan keceriaan semalam dengan korang taw!




! tiramisu !

mama tak suka coklat
mama tak suka masam 

so she love this cake so much!
(tengok lah siapa pilih)


mama suka sangat tuu
(lepas sepetang merajuk)


kek untuk mama yang cantik walaupun dah berumur 43!


ngeh ngeh

tiba-tiba adik aku yang tak berapa nak putih tu jadi lebih putih dari aku..cisss


kau tengok..ni aku tak puas hati ni aku lagi cerah sepatutnya


ni warna ko yang sebenarnya!


penjaga gate kawasan rumah aku tanye
"ni isteri awak ke"
sambil aku gelak-gelak adik aku jawab
"ni kakak saya lah"


i love them!

mama sebenarnya fikir kami tak mahu raikan hari mama

siapa kata aku tak peduli..mestilah kami satu rumah ingat cuma tunggu masa untuk buat kejutan je sebab tu kami suruh ayah bawak mama keluar lama-lama sebab aku tengah prepare surprise dekat medan ikan bakar..

we love you mom!

10 comments:

yaya_flanella said...

so sweet. hee

syaz@rozelt said...

mama kamoo muda lg ye..hehe

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

hepi birthday tuk mama awk:)

emeera asnary said...

ewah ewahhh, dpt pancaran UV yg terlebeyh c mat wie tu,, korang sume mmg da best lahh, hehe, epy bday cik ida (ehh, btol ke nama mama kak syie, erk ~)

GincoMerahJambu said...

sis yaya: tenkiu

GincoMerahJambu said...

syaz: iye..mama saya muda lagi

GincoMerahJambu said...

hatiku baik: tenkiu!

GincoMerahJambu said...

emeera: tengs syg..btol la 2 nama mama akk 2

amir aizat said...

happy birthday mama,hehe

Queen F said...

woahh meriahnya sambut besday.. :) bestt tu kek tiramisu.. ada lagi x? hehe :P