Kesayangan GincoMerahJambu

Rase nak makan GCB setiap hari..opps! sumpah aku jeles along beli fon baru!

assalamualikum...

hye peeps!

entry ini ditaip dalam kelajuan 40psm...huaa..aku rindu kelas speed typing yang selalu buat aku rase nak nanges setiap kali lecturer nak ambik markah practical!

malasnye nak tanye korang dah tengok Transformers blomm? sebab nanti mesti korang jawab

 "mestilah dah..i siap tengok in 3D and yang biasa dalam satu hari"





im in love with you OPTIMUS PRIME!

kbai! 
tu je nak cakap pasal transformers sebab aku memang tak reti review-review movie ni..biar lah orang cakap transformers kali ni cacat sane sini, yang penting aku best je tengok cite ni sambil menghayati rupe optimus prime..heheh

alololo..sedap nye dapat makan GCB setiap hari...


siapa tak nak kan makan bege sesedap ini hampir setiap hari!..rase daging ayam gril yang sangat empuk..sos yang menepati selera..yang penting ayam gril dia memang aku cukup sukeeee!

sabtu lepas barulah aku sempat merasa kenikmatan makan GCB..aku ingat last year mase praktikal setiap minggu wajib aku beli GCB selagi Mekdi jual..sebab rase dia yang sangat sedap..dan paling sedap aku pernah makan..

tapi tahun ini kenapa terasa macam lain je erk?..ahh..gasak lah..janji name dia GCB


two GCB for me!

keenakan yang tidak terkata sampai orang sebelah pun sanggup dilupakan dan sampai GCB orang sebelah pun jadi milik orang yang tak sedar diri tuu..

nak lagi-nak lagi..

eh! semalam along beli fon baru lah..sumpah aku jeles giler sebab along beli fon baru dulu sebelum aku beli..huaaa....


dem! sumpah aku rase kaku giler nak susun ayat entry ini..ni lah musibahnya kalau lame sangat tinggal blog..nak menangis rase update blog gaye macam baru first time update blog..lepas ini kene BW banyak-banyak siket baru reti balek tulis blog agak nye..



4 comments:

mazni md said said...

banyak nya makan gcb...bg kita satu lah

GincoMerahJambu said...

meh sini..syie bg free 1..hee

mazni md said said...

moh2...nak 1 plisz..

mazni md said said...

moh2...nak 1 plisz..