Kesayangan GincoMerahJambu

"Rindu Pulak Nak Pakai Tudung Empat Segi"

assalamualaikum...

tajuuk tuu..mesti korang biase je bace kan kat status facebook...bunyi nye mesti macam tu, lagi-lagi kalau yang tulis itu si gile shawl! ouch! aku lah tuu..

siyes..sometimes i miss square hijab damn much..lagi-lagi kan bile shawl senget sane sini..inner macam nak kene tendang je gaye..leher rase tercekik sebab lilit shawl tak betull...tu belum lagi kes..shawl baru beli terpendek lah..jenuh kauu nak cover neck bile pakai shawl cenggitu..

time tu baru lah teringat bestnye pakai tudung bawal .. ekeke

so dah tahu rindu tu lepaskan lah rindu tu kan?

nah..amek kauuu



hik! 
terasa comell kejap

konon-konon nak pakai gaye si cantik Dian Pelangi tapi puas aku ikut tutorial..tak jadi-jadi jugak..

Mencik!



Dian Pelangi pakai elok je kan

tapi bile belek-belek balik kenapa macam aku gemok je pakai tudung camni ek..aku rase tu sebenarnye effect sebab dah lame sangat tinggal tudung bawal


eh aku baru 51 kg jee

lepas tu..kejap-kejap rase macam sopan ayuu je muke aku mase tu..


lepas tu- lepas tu..bukak balek album dolu-dolu zaman kurus terlampau aku dulu..pakai shawl takde pipi..pakai tudung bawal terasa cengkung je pipi


eh..dah lah..melampau punye banyak aku letak gambar aku sorang-sorang...ehh korang suke tudung mane ye?

12 comments:

EiZaRaZiErYa said...

ahahaha...zie p0n giler shawl~ dah lama xpakai tudung bawal.tak0t nanti xreti nak bentuk lagi dah..bentuk2 xjadi cantek.grrr..huhuhu.. =.=''

i'm ezza haniza said...

comelnyeeeee

GincoMerahJambu said...

eizarazierya: heee..taw xp..ni sedang lepaskan rinddu ni

GincoMerahJambu said...

ezza: eh tade larh

SheyPull said...

mane ade nampak gemok...nampak comel ade la...:P

JOM singgah blog saya nak... kete saye cantek x?

GincoMerahJambu said...

tade erk? wahh suke2

mazni md said said...

eh....comel nyer... tbe2 rindu pada si bawal..

yaya_flanella said...

alaa tomey2 <3

GincoMerahJambu said...

mazni: adakah ia nya ikan bawal?

sis yaya: heeee..malu2

Adynda Nurfarina said...

cun..;)

nynna ;) said...

kalau nak beli bawal plain singgah lah ke BLOG nina :)

Hanie Dew said...

aku sangat tak serasi dengna tudugn empat segi ni. tak pernah nya nak center. haishshh.