Kesayangan GincoMerahJambu

The day he makes me feel like a princess

assalamualaikum..




sweet song

just like what i really feel right now


along,

masa ulangtahun hubungan kita..kita tak sempat pun nak celebrate apa-apa sebab "kita sangat jauh" tapi hari ini mcam kita meraikan hubungan kita yang sentiasa semakin indah dan semakin kuat ni..terima kasih untuk segala-galanya..

adik.

Tarikh: 17.9.2011
Masa: 9.30 pg-6.45 ptg
Tempat: JJ Ipoh + Marina Island + Rumahaku
Warna: Kuning

dah macam kad kawin pulak tulis macam tu..ahh gasak! sekarang aku tengah deep in love dengan kuning sampai paksa diri sendiri dengan orang lain cari baju warna kuning sebab susah betul nak jumpe baju warna kuning kat manjung ni..

dan sekarang dah pandai keluar pakai skirt..mula-mula rasa sangat kekok dan 

aku: along..buruk ke tak adik pakai ni

along: tak lah..ok jee..

tanya along sampai bekali-kali..dari masa along ambik dekat rumah sampai masuk JJ..sekali berdiri depan cermin besar gedabak


"eh along..comel lah pakai skirt ni"

bila confident datang bertubi-tubi baru ada mood nak bermanja-manja dengan begduet along..





masa tengah jalan-jalan aku nampak patung dalam kaca tu pakai baju warna kuning jugak

aku: eh alonggg! patung tu tiru kita larh!

along: heee...

aku: nak ambik gambar-nak ambik gambar *lompat2 sikit..

lepas tu-lepas tu..



we dip 
you drip

dah macam masuk pertandingan makan ais krim tercepat dengan along sambil berebut flavor paling sedap Choclate! beli satu sebab tau kalau beli dua konfom tak kan habis "sebab aku makan sikit..along pulak pandai sangat pilih flavor..chocolate, cheese apa ntah lagi satu tu..topping choc dengan kacang..aummm! aku garu yang atas jelah bawak masuk mulut sebab chocolate!

lepas beberapa minit

along: alooo..apesal dah tak sedap cheese ice cream ni?

aku: yang chocolate ni sedap woooo!

along pon tak rasa bersalah makan ice cream chocolate tuu.


"sedap woo..sedap"


"aloo..habes dahh! .. sobs!"





along memang tak sah kalau jumpa aku tak buli..



KAMIADIKBERADIKEMBAR

serta kepantangan nampak cermin besar




masa dekat Vincci elok je aku suka ria ambik gambar...

masa dekat Padini salesgirl cakap "tak boleh ambik gambar kat sni"

APE PON TAK BOLEH!
............................................................

along sempat datang raya kat rumah aku *amik hati ayah..dan adik aku first time tengok dy live

adik: kak...betul ke dia duduk kat ladang kelapa sawit..putih sangat lah

aku: ladang sawit kan redup..daun besar-besar pasal tu makin putih duduk ladang

heheh

10 comments:

nadieyamira said...

sweetnyeee korang.

erlina said...

mke korg derupe ! mate pon same! comel lak tuh hee awk cmel :)

GincoMerahJambu said...

nadieyamira: tenkiuuuu

erlina: hoho..tenkiu

-QinaSha Hudson- said...

suwit sayang. =)

Anonymous said...

sweet la :))

GincoMerahJambu said...

kina: hehehe..tengs syg

miss: tenkiuuu

Anonymous said...

sweet c0uple ... hehe , sweet sgt akk neyh ... hehe , we all pray akak n abg akn bhgia .. :))

fr0m : awex adk bf akk n adk bf akk ! :) <3

GincoMerahJambu said...

muke akk merah2 dah ni..heee

tenkiu adik2

Anonymous said...

hehe..msty c0meyl kn blew mkew tgh merah2 .. hehe :))

wc0me akk :)

Anonymous said...

jam kapel ek???:)