Kesayangan GincoMerahJambu

Aku salah ke

assalamualaikum..

hajat nya hari ni nak share dengan angel-angel yang baca blog ni tentang salah satu kosmetik korea yang semakin digilai ramai..

tapi bukak-bukak facebook dah dapat nasihat yang memedihkan sekaligus mematahkan semangat untuk berblog 

aku ni annoying sangat ke bila buat entri pasal my personal life a.k.a pasal aku date sabtu lepas?


(entri sebelum entri ini)

but, this is my personal blog...

nanti lah aku dah ok aku tulis cite tu

3 comments:

Alya Liyana said...

sayangs. bia je org nk ckp ap. xyah irau la psal diorg k. :)

Aku Si Pujangga said...

manusia memang tak pernah puas apa yang dia lakukan.. so ignore jek orang macam tu ye.. :)

GincoMerahJambu said...

tengs korangg