Kesayangan GincoMerahJambu

someone like you

assalamualaikum..

"kadang-kadang untuk mengambarkan kasih sayang..tiada satu perkataan pun yang mampu disebutkan"

"kadang-kadang untuk menceritakan kebahagiaan .. tiada sekeping gambar pun yang mampu di jadikan bukti"

people, now i learn that long distance relationship is not hard as i thought .. ia masih ada manis, pedas, masam dan masin nya .. dan tak kira berapa jauh kita .. betapa dekat kita .. its all about trust, communication , and love .. also .. give and take ..


saya bukanlah seorang perempuan yang tinggi sifat sabarnya .. cuma saya seorang yang selalu suka menjadi yang sederhana dan kadang-kadang saya malu kenapa saya tak reti pakai dress..tak reti pakai skirt..tak pernah beli chiffon blouse .. but for him .. "along simple je..so tak payah nak fashionable sangat" 


muke buruk always awesome! 

dua hari lepas adalah saat paling banyak ketawa dan senyuman setelah sekian lama ;)



 

dan malam semalam along cakap

"nasi goreng kampung tu sedap lah..along nak lagi sebenarnya..tapi malu nak cakap"


p/s: masaklah dengan penuh kasih sayang untuk orang yang tersayang ^,^

p/s : next entry will be about my pink lips macam rajah pertama itu..suke tak warna cenggitu? nanti aku ajar camne nak dapat warne cenggitu untuk girls yang memiliki bibir macam aku!
  

5 comments:

syuesyada said...

nak bibir pink fresh camtu gak ^^

Hanie Dew said...

pink lips cenggitu. aku pakai lip ice sheer colot jew. hihihii.

wah dah tgk journey 2. nak tgk this weekend sebb ada vanessa hudgens...weeeee

Cik Oda Gelang said...

ade orang kata bubuh ubat gigi nak pink kan bibir..tul ke?

Ckin Kembaq said...

sapu madu boleh jgk...sapu malam2..nanti bibir merah..tak perlu pakai lipstik dah..hehe

FAIZ FAKHIRIN said...

Comelll...Knaper xletak eyeliner kaler pink skali...