Kesayangan GincoMerahJambu

Bridesmaids Me (8 Gambar!)

assalamualaikum

orang tanya..

"syie memang suka jadi pengapit ke?"


tak lah .. orang yang suka jadikan syie pengapit je .. mesti sebab syie kipas laju punye pasal .. muahaha


psst:dekat tepi tu ada link twitter saya..hem..follow me!


.........................................

and i love all their wedding photos 

and im wearing new "cotton bersulam" pada saiz xs dan itu cukup untuk menunjukkan betapa mengecil nya badan aku masa kerja dulu .. and i did my own makeup ..



and you .. spot me if you can .. haha


memang boleh nampak sangat budak perempuan yang kepala senget-senget sikit tu




dan berterima kasih kepada pengapit lelaki sebab banyak ajar aku jadi pengapit yang berjaya
^,^



next pengantin to be .. *eiceh!
i did my own makeup and i think "awak nampak macam agak tua sebab pakai lipstick merah tu"


and my mom!
"tahun depan boleh tepung tawar kakak pulak!"

siyesly..permulaan tahun ini semua kawan-kawan aku lebih banyak bercakap tentang perkahwinan..err..is it the right time? .. bukan kita semua baru dopolohsatu tahun je ke?


10 comments:

Mia Adriana said...

syie 21? mia 21/2 nih masuk 22 ta0n ! tp ase nak kawen sgt2 da ni.

Caythrine Amanda said...

nak sewa syie jd pengapit bole...?heee

Mohammad Salehudin said...

21?? mude lg tu :D

Jue said...

Bila jd pgapit atau p majlis kawen, mmg automatik feeling nak kawen tu wujud wuahahaha

Ckin Kembaq said...

tak lama lah tu..hehe

Reena said...

this 3rd time kn jd pngapit...heheh..xlame dah tu syie..hehhe

Noorfatin :) said...

waa tu la.. ftin ni pon dlm suasan pengantin je.. ri tu abg kawen jd pengapit.. bln 3 ni kakak kawen jd pengapit nikah lak.. haish wat rase cam kte lak na kawen ehek3 :p

hani said...

org ckp kalau salu jadik pngapit karang bjangkit la tu..hehe
:)

Hanie Dew said...

masa kecik kecik dulu aku krajin jadi pengapit. dah besar sikit malu. auuww...

dayangredzuan said...

syie muke ko garang kalau xsenyum...next time jadi pengapit kene senyum sepanjang hari..huhu