Kesayangan GincoMerahJambu

Words Of Future

assalamualaikum..

idk how i suppose to write this .. idk if i suppose to write it here .. it just yesterday was a wonderful words i  hear from him .. yeah! im going to talk about my relationship *masih belum masanya untuk saya meng review product-product dan berkongsi tips kecantikan lagi .. bagi saya masa*

(psst! kalau rasa geli gelemeeeen sila beredar dari sini sekarang)

pekara biasa dalam sesuatu perhubungan ialah salah faham and its happen yesterday .. walaupun bukan selalu mybe once a month but i hate it! tapi mana ada hubungan yang tak ada terasa sikit, jeles sikit, ase nak marah sikit .. tak kesah macam mana pun kita cuba elakkan tapi ia tetap berlaku .. 

dan semalan saya fikir inilah hari terkahir sebab saya sangka along nak .. break .. 

"along dah tak nak kapel dengan adik! along dah tak tahan dengan adik"

anda tahu apa rasanya? .. tak sengaja aku ternangis sikitt.. sikit jelah .. apehal nak nanges guling-guling  bagai? .. kau bukan laki aku lagii  ...

"but why? adik jahat ke..adik buat along ke..along tak sayang adik dah ke?"

normal question version "konon-konon gadis teranaiya"  puih!

"nothing . along dah tak nak kita kapel tapi along tak nak kita putus sebab ... along nak kita bertunang!" 


then faham sajalah apa rasanya .. for me .. thank you sebab pilih saya yang banyak cacat cela nya ini .. 

mungkin sepanjang empat bulan ini tanpa bertemu walau sekali, kita lebih mengenali antara satu sama lain dan kita mula berfikir apa sebenarnya yang kita nak dalam hubungan ini .. betunang .. satu hari nanti .. Insyaallah .. 'semoga segala yang kita rancang dipermudahkan'

5 comments:

teha said...

ololo.. suwitt laa :)

Mia Adriana said...

sweetnya ! pnggilan tuh along n adik?
pes time dgr.

GincoMerahJambu said...

teha: tenkiuuu

mia adriana: uhuk! panggilan cool .. haha

Mia Adriana said...

haha bunyi cam adik beradik.. sweet jew.

mira maisara said...

wahh..tahniah..untng la..tapi mule2 tu suspen je kan..wahhaa