Kesayangan GincoMerahJambu

Handmade Opps!

assalamualaikum..

oh hai .. yea helloo! 

semakin lama semakin failed buat opening entry .. dah tak ada ayat lain selain "currently i'm soo buzy bla bla bla" tapi bila lama tak update blog rasa tak lengkap pulak..hew hew..

sekarang menulis dah jadi sebahagian dari diri ku yang kudus ini .. kalau boleh segala yang terjadi dalam hidup ini nak dipaparkan dalam blog termasuk kalau beli biskut beras yang super sedap makan sampai pening kepala sebab serbuk perasa dia kuat sangat..hahar!


siapa berani cakap aku tangan kayu? 

bagi aku ketuk tangan satu-satu baru taw tangan aku kayu ke tak..#percubaan menjadi garang..last few month i decide to resign from insurance company which i think the job not suit with me at all..i hate the boss i hate the work..then tercetus idea dari duduk rumah sesaja..at least aku nak belajar buat sesuatu sebelum dapat kerja baru which is now im with celcom! 

duit gaji terakhir yang siap dipotong tanpa punca aku guna untuk beli barang-barang atas tu dan beberapa barang lagi




semua di buat sendiri!

tak percaya sudah nama awak minah .. lalalala

susah rupanya buat benda macam ni..jari sampai sikit lagi nak terkena api..sekali buat bukan terus menjadi..kene cuba banyak kali baru dapat hasil nya dan FYI cincin tu belambak lagi dekat rumah dan mungkin akan dimasukkn dalam giveaway tak lama lagi

yeah! im going to do my first giveaway soon .. stay tuned! 


last picture!

teddy hitam love love ni adalah benda pertama yang aku buat dengan my sisters..jangan tanya ak buat guna apa..hehe..

till then people
thanks for reading this entry and to the new follower 

hugs n kisses 

8 comments:

ZYASH said...

tak sabar nak tggu GA dia..yeah...

chemay said...

kreatif!.
yang teddy last tuh comel.
nak boleh?
HEHE
:p

Nurul ain said...

lepas ni boleh la buat blogshop... :)
**1st time datang singgah, NICE BLOG DEAR

GincoMerahJambu said...

ZYASH: yeah! soon insyaallah

GincoMerahJambu said...

chemey: tenkiu dear..teddy tu? xboleh lah..kt buat 1 je

GincoMerahJambu said...

nurul ain: tenkiu dear singgah sni

chris said...

Hello!
I invite you to visit Blogspot Directory
I am a member of Directory Blogspot and I create
I think this community could also interest you.
His goal: to familiarize your blog, and thus the possibility to exchange with various countries, whether cultural or other
The more people and more opportunities it will give, you are some sort of ambassador of this blog, it has also to do you know after contact set your friends!
To find out, click on the link below:
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

I wish you a great day
friendly
Chris

- F i D - said...

nice..leh order nih..hehe