Kesayangan GincoMerahJambu

Kad Pengenalan Baru (Entri penuh gambar)

assalamualaikum..

yes .. i love camera .. sangat-sangat dan jika anda salah seorang yang tergolong dalam kalangan 'tidak malu untuk bergambar dimana-mana sahaja' sep sikett!

sepatutnya dari minggu lepas lagi dah patut pergi buat ic baru tambahan pulak alamat rumah dah bertukar tapi entah apa kene minggu lepas terlupa sungguh-sungguh terlupa .. datang kerja hari jumaat baru sedar kenapa semalam tak digunakan untuk buat ic padahal semalam cuti .. hemm..

makanya..hari ini berkobar-kobar mama kejut aku bangun untuk buat ic baru..eh mama pulak excited..



my very first impression "aik..kecik nye!" patut lah bapak aku bantai relex ke pergi lambat rupanya cinonet je pejabat pendaftaran dia .. masuk ambik nombor terus kene panggil .. sungguh pantas servis di sini .. ihik!

tak sampai limabelas minit dah siap isi borang..siap ambil gambar..hah..cepat kan..

dan ini tempat which is aku rasa paling berpotensi untuk mendapat gelaran lawa dekat daerah ini


cukup adil outfit hari ini 
bosan pakai seluar pakai skirt pakai batwing tshirt tudung bawal dengan sandal

sangat selesa untuk berjalan 



dewasa ini semakin suka tempek gambar gedabak-gedabak kat blog ni..hew hew..


'no makeup' makeup look 

eiceh!

sekarang dah boleh muntah sebab gambar tuan blog sebesar-besar alam kat sini..ade aku kesah?.. memang entri kali ini dicipta untuk letak gambar banyak tulis entri sikett je..




12 comments:

ZYASH said...

comel lah pakai skirt n shirt mcm tu.

Mia Adriana said...

untunglah ada ic baru...=)

hunnybunny said...

pkai shirt n skirt 2 simple but nice..:p

Nyamuk Terbang said...

wah dh buat ic bru

GincoMerahJambu said...

ZYASH: ooohh..tenkiu dear

GincoMerahJambu said...

mia: elehh..mia pun msti da bt jgk kn

GincoMerahJambu said...

hunnybunny: yes/\..paling best sebab selesa sangat

GincoMerahJambu said...

nyamuk terbang: yup..cz kene tukar alamat n kite pun da 21 skrg

Manusia Biasa said...

<< ic masa drjh 6 lg hehe lme sgt2 haa

jln2 cnie..

http://tgokjum.blogspot.com/2011/11/senarai-blogger-wanita-tercantik-di.html

Yusri said...

boleh berkenalan tak?..hehe

confdeb said...

follow..cantik..jom lawat http://macammacamcite.blogspot.com nama awk tersenarai dalam bloger tercantik

-Faridz- said...

cumel~