Kesayangan GincoMerahJambu

Tutorial: Tanpa Nama

assalamualaikum..

boleh buat tutorial tak bernama? .. eii suka hati kita lah ini entri kita dan kita sebenarnya tak beridea nak bagi nama apa dekat tutorial kali ni sebab ia dicipta tanpa motif .. keh keh ..

ala aku tahu ada yang rindu aku update blog kan .. sebab tu kalau blog ni tak berupdate pun ada jugak orang datang tengok hari-hari .. kan kan kan .. bukan aku sombong tak nak update blog tapi idea aku yang sombong tak datang-datang .. dan untuk anda semua kini dipersembahkan tutorial tanpa nama


basically this is how i did my everyday makeup or makeup for work .. dan eyeshadow sengaja ditambah supaya korang fikir aku lengkap bermakeup setiap kali datang kerja .. 

.........................................



bronze eyeshadow which is look more gold color and my liquid liner




pencil liner : sengaja jugak ditambah supaya korang ingat aku rajin buat mata aku nampak besar

mascara: dan yes .. mascara berwarna dark brown memang setiap hari wajib pakai .. kenapa dark brown? sebab kecuaian diri sendiri tak tengok lebel dengan betul masa beli .. oh please jangan jadi macam saya.. make sure korang baca lebel betul-betul baru bayar..

blusher : yaa..its pink .. its hot pink .. comel kan warna dia .. untuk mereka yang sangat gilakan anak patung barbie anda patut dapatkan blusher dengan warna ini .. dan nasihat saya berhati-hati semasa menggunakan blusher ini.. :p

gincopink: saya masih suka menggabungkan kedua-dua warna ini .. *apabila rajin


sekarang korang dah setuju belum kalau aku cakap tutorial tanpa nama dan motif


oh dan blog ini memang mengandungi banyak gambar owner dan kepada yang mengeluh kenapa lambat loading tu .. harap maaf ..

till then people

doakan saya akan dapat idea yang lebih bernas selepas ini 

bye bye

11 comments:

Puan Gojes said...

hehe..ah'ah, btl2 tanpa nama :P

tp cantik! :)

hunnybunny said...

canteknya dia..:p

Mia Adriana said...

comel jew dy.

Cik Yatt said...

simple n nice :)

ZYASH said...

ala...warna tak berape nampak le...kene tukar jenis kamera la...please....

GincoMerahJambu said...

PUAN GOJES tenkiuu .. mmg tak tau nak letak nama apa

GincoMerahJambu said...

hunnybunny: hik2..tenkiu

GincoMerahJambu said...

mia: alhamdulillah

cik yatt: tenkiu dear

GincoMerahJambu said...

zyash: aloohh..sory dear..next time syie beli kmere lain lah..okeh?

Stacy Hanza said...

eii geram tgk..comel..cubit boleh?

no limit adventure said...

nice blog :)