Kesayangan GincoMerahJambu

LIMA RINGGIT SAHAJA

assalamualaikum..

oh hai..sayalah owner blog tak berbela yang serba serbi sibuk akibat tak dibenarkan online di tempat kerja maka masa untuk saya blogwalking amatlah tiada! *nanges

taw tak kalau dah nama nya perempuan ... dilahirkan dengan sembilan nafsu satu akal .. berjantina perempuan dalam kad pengenalan itu pergi mana-mana pun .. perangai macam jantan sekalipun tetap suka barang-barang lawa . bukan setakat suka malahan pantang nampak!

lagi pantang ada duit .. tapi lagi pantang kalau ada orang belanja .. hahaha *gelak jahat


even benda tu nampak langsung tak releven untuk dibeli dan mungkin sebenarnya bila beli nanti tak akan guna pun..contohnya bekas makan yang konon kemain comel padahal bapak lah kecik sesuai untuk budak umur enam tahun bawak bekal pergi tadika dengan botol air pink yang tutup dia tak stabil ..

tapi tak payah banyak songeh sebab beli harga RM5.00 je dekat Daiso Japan ..


owh dan jugak alang-alang dah dekat daiso apa kata korang yang guna 


ingat tak aku selalu review pasal produk ini..yayaya..paling mahal RM17.00 dan paling murah RM12.00.. jadi kalau dah ada kat daiso sila lah memborong sedikit sebab anda boleh dapatkan dengan harga RM5.00 sahaja

RM5.00 SAHAJA!

kan .. betul kan .. pantang kan .. nampak cantik nampak murah terus sambar .. perangai macam budak-budak .. aku mengaku sebab aku perempuan macam tu .. yang akan hilang sedikit kematangan bila mata ditarik-tarik untuk tengok untuk beli benda spesis macam ni..

7 comments:

azam said...

hehe...beli je

Fid Yuuji said...

sama laa kita..suka beli brg kat daiso..kalo rosak takde laa ralat sgt :D

syafiqakarim said...

kite da lama x g daiso.
ni rasa nak pegi nih!haha

miss daya said...

err x penah gi daiso.. so x penah lg terjebak.. haha

Ihsan Arifin said...

fuh lime hengget je.
wajib borong ni :)

Azwani said...

untunglahh ada daiso kat sana.. btw syie2, pencuci muka tu sama sejibik ke dgn yg kita beli on9 tu ? mohon pencerahan.. wkwkwk

kaizen said...

mmg pantang org perempuan agk nyer.. nmpk bnde kiut miut sket trus nk beli...

*kalo x dpt pon mesti nk amek gambor