Kesayangan GincoMerahJambu

Fahami Mereka ..

assalamualaikum..

jatuh cinta secara terang nya bukan satu jenayah
kita punya hati .. punya rasa untuk disayangi .. untuk menyangi
punya keinginan untuk berkongsi ..
punya impian yang mahu dijadikan kenyataan

dan mengapakah aku sebegitu mengada-ngada menaip sebegini rupa? sila ringan kan tangan anda untuk melempang aku jika perlu .. hah! ada berani kaaa?


yes .. im just ordinary girl that desperately in love with you .. 
*siapa percaya aku betul-betul maksudkan dari segi negative datang sini aku kasi rendam kepala dalam sugai*

sekarang dah boleh lempang .. 

nah lagi .. dengar .. tengok .. fahamkan!


tiga empat dan lima..

yes .. that's mean im desperately miss u along 


p/s: long distance relationship isn't that hurt .. now i learn that love is not about "berkepit setiap minggu" .. "tolong kopak kan purse si dia" (haha! gelak jahat) .. its all about how much you care about each other .. .. lelaki .. meraka cuma minta untuk di fahami .. they don't even care about the way you look .. asalkan sodap mata menandang cukup lah .. ihik!


haih .. ter menangkan lelaki pulak dalam entri kali ni .. takpe girls .. kali ni je i bagi can .. lain kali jangan harap lah .. oh dan maaf saya kurang berblogging sekarang .. company bagi target tinggi sangat bulan ni .. saya semakin sibuk berusaha untuk capai target .. hewhew.. wish me luck!


5 comments:

cik Tya said...

semoga jodoh akak dengan along, berkekalan.

jemput dtg kenduri, 13hb 5.

:)

nurul atiqah baharuddin.
*ask mat wie, he'll know. ;)

Ihsan Arifin said...

haha tak nak lempang.
nanti menangis pulak nanti.
sapa nak pujuk ?

Mizz ErMa said...

hehehe..sy pulak jenis yang tak biasa dengan cinta jarak jaoh nih sebab selalu sangat kecundang..(macam ler cinta jarak dekat tak kecundang!) err.=.=' hehehe

ain dzaya said...

kita insan terakhir bertah..wee...budak2 zaman skg..jgn haarap nk rase sumua nie..huhu

"Jadi draftsman cita cita sejak azali.".

ain dzaya said...

eh..silap komen..pening la..tgok kaler2 pink..hihiihi