Kesayangan GincoMerahJambu

Part of Me

assalamualaikum..

hai kawan yang muda remaja,

kalau ada budak umur dopoloh satu tahun yang "gile manja" dengan bapak dia..pergi kerja dihantar, balik dijemput..:"hiroshima mazlan" lah orang nya

ingat dulu masa sekolah masa dihabiskan konon untuk pakwe, tulis-tulis surat, jeling-jeling dalam dewan makan, jumpa waktu rehat, konon masa tu jiwa remaja yang "i need boyfriend" .. gaduh dengan kawan pun tak apa yang penting "boyfriend" .. yes..bad me!


 tapi .. tak lah "teruk" sangat kot

then when i turn 18 y.o .. my life is about diploma sains kesetiausaahan psis .. kawan-kawan-pakwe-kawan-kawan-kawan-kawan-kawan ..tak lupa jugak subjek trengkas dan shorthand yang berjaya menumpahkan air mata sebab tak pernah habis dengan latihan bertubi-tubi yang akhir nya sekarang tak berguna pun .. dapat cantik-cantik setiap hari pergi kelas dengan kasut tinggi, makeup tebal.. oh dan pengakuan:  " ai tak pernah bercinta/tersangkut dengan mana-mana pelajar poli"

        


                                                                                        

si syizazima mazlan yang sekarang dah habis belajar, yang dah jauh dari kawan-kawan .. jauh sangat dari angan-angan masa dekat perak sebab sekarang dah jadi orang johor "hai blogger johor!" 

sekarang sedang berkerja dobelas jam sehari ikut waktu makhluk asing atau 'alien' dan sambil kerja sambilan saya ialah menternak lemak terutamanya di bahagian pipi dan saya rasa saya mampu berjaya dengan kerja sambilan ini ..hiks! 

oh tak lupa .. sekarang saya lebih banyak habiskan masa "yang ada" dengan keluarga


they are the reason

mungkin tak macam dahulu .. tapi saya bahagia begini 

next entry will be my new makeup tutorial
stay tune people!

12 comments:

iyka zulaika said...

awak comel ^^

mira maisara said...

itu la.. comel.. :D

Kesuma Angsana said...

comel lah exactly like my niece

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

hehehe.. gaduh ngan kawan pon xpe, janji ada bf... haha.. xleh blah statement :)

saharinasaharudin said...

hi cantikk :D

syiemazlan said...

tenkiu dear!

syie mazlan said...

me so shy

syie mazlan said...

aloo..malu

syie mazlan said...

hihik..16 y.o girl mmg x pk dengan natang..tp ada pengajaran semua tu

syie mazlan said...

hai comells

khairul akmal bin azman said...

ni mesti kt psis..
banyak secret admire ek?

Hana Rich said...

comelnyee..hehe..click sini ea?
http://adf.ly/ALAA8