Kesayangan GincoMerahJambu

Tips: A PART OF HYGIENE

assalamualaikum..

hello there! i'm back dengan cerita sensasi lagi hebat dan terkini..

puihh..'hari tu kak syie cakap entry seterusnya ialah makeup tutorial..tapi mane?' .. 'kak syie jahat, kak syie tipu tipu kita lagi' ..hekhek..akk is sibuk lah sayang..tutorial tu pun belum sempat nak upload kat utube lagi..soon will be Insyaallah..


so how's your month dear? mine is like .. ok, fine between 1 to 15 june but now seems worst  .. tsk! dan paling tsk tsk ialah sebagai customer service i akan sentiasa berdepan dengan berbagai jenis manusia bukan sahaja menghadap muka mereka tetapi juga menghidu bau-bauan mereka.


kalau yang errm errm .. perfume bau gula-gula getah rasanya serve awak sampai malam pun i steady je..tapi kalau yang erk erk .. baik awak jangan datang ke kaunter saya dan buat pertanyaan atau melunaskan sebarang pembayaran .. sorry atas sebab hidung yang sedikit cerewet


everytime and everywhere 

muka pecah rumah pecah kaca pecah pintu parut-parut tepi pipi is alright yang penting sekurang-kurangnya buat orang kiri kanan selesa dengan awak walaupun tak pakai perfume ratus-ratus atau ringgit-ringgit yang penting deodorant sentiasa dalam simpanan.

tips: 

1.sediakan atau beli lebih dari satu botol deodorant. selain lebih jimat sebab dekat pasaraya ada deodorant yang di pack sekali dua botol atau tiga botol

2. letak satu botol deodorant di atas meja makeup/almari makeup 

3. letak satu lagi di dalam beg kerja/handbag

tips ini mesti buat terutama bagi mereka yang berkerja lebih dari 8/9 jam sehari. untuk keselesaan awak dan orang lain juga. yang saiz kecil pun tak apa yang penting ada sebab kita tak tahu bila kita akan rasa tak selesa. kan? 

muka tak cantik meletop letop tak apa yang penting wangi dan tak terlalu wangi hingga menarik perhatian ajnabi..^_^ 


i am nothing different with you 

saya juga ada parut jerawat yang degil dan jerawat yang keras kepala tapi saya tetap pakai deodorant dan jenama deodorant kegemaran saya ialah nivea dari sekolah sampai dah kerja hanya nivea 

thank you for your participate in my vol.1 GA more gift will be update soon!

do follow me on TWITTER AND INSTAGRAM (SYIEMAZLAN)





8 comments:

dayangredzuan said...

aku punye wajib nivea pearl...lain xmau..heheh

Kesuma Angsana said...

tq for the tip dear!

mira maisara said...

kalau orang de masalah bau nie memang kena tahan napas la kan.. kalau tak kite yg collpase nt..haha

GincoMerahJambu said...

dayang: wah setia! aku tukar2..x tentu

kesuma angsana: wc dear

mira maisara: betul tu..x lalu

khairul akmal bin azman said...

makin maju la blog org tue..

syabas2..
follower pun makin mantap geng!

khairul akmal bin azman said...

kay update da.

ce komen sikit my adik

Anonymous said...

Your pouches will degrade after time, so you will have to repair them every
once in a while in the abyss. This running water will in fact speed up your
removal of the water and with a simple flip
of the valve can add water to the fish tank. Thanks for reading this article about Oregon gem mining on
Associatedcontent.

Anonymous said...

Here’s what your property ads in newspapers must have in order
to get the best offer. The lead character of Dumm's strip was a male, whereas Messick's
lead character was female. It ends when God kills thousands of His Chosen People with a plague (love those germs) and an earthquake (shake, rattle and
roll) as punishment for rumblings in the ranks.
They also delight in the creativity provided by the activities.
In advance of purchasing, you should also review if the reproduction Hermes totes are priced way too high compared to
it really is top quality and also product difference.


Also visit my page egyptian newspapers