Kesayangan GincoMerahJambu

CLOSED!

Assalamualaikum..

hello darlings!

aiceh feeling bahagia sampai semua orang pun nak panggil daling daling padahal tengah berselimut tebal sebab terlebih makan durian..hekhek

tapi aku slow-slow taip jugak..sambil buat senarai pendek untuk blogger-blogger yang join GA aku..dan total comment ialah 78 tapi setelah disenaraikan cuma 60 blogger sahaja..ENAM PULUH SAHAJA..yang selebih nya ada yang user profile tiada, ada yang guna gmail..so how? aku dah la nerd yang memang tak ada masa ambil tahu kemajuan dunia blogger sekarang..tsk!

jadi kepada sesiapa yang masih belum tersenarai, tolong letak balik link anda di entry ini..syie sekarang tengah demam jadi sangat tiada masa untuk betul-betul teliti setiap satu penyertaan..sorryy..dan syie jugak sangat-sangat jarang bercuti..jadi ini sahaja masa yang ada untuk update tentang GA

pemenang akan diadili di Random.org .. dan hadiah tambahan akan diumumkan pada tujuh haribulan tujuh bersamaan dengan pemenang GA diumumkan..good luck semua!



please please please kepada sesiapa nama nya tertinggal atas sebab guna akaun google sila letak balik link atau nama anda di bawah untuk syie semak semula..kesian korang syie x dapat manage GA betul-betul sebab demam dan sangat sibuk dengan kerja sekarang

love..syie mazlan

9 comments:

Salina said...

awak , saya dah join tapi saya tak jumpa pun link saya ?

http://foolishlovevictim.blogspot.com/2012/06/saya-join-giveaway-syiemazlan.html

khairul akmal bin azman said...

tak sabar nk menantikan sang pemenang..

hak2..

mi$$ch0c0laTe said...

sy nya link xdk pon...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/syiemazlan-giveaway-vol1.html

ATIQAH said...

yeah, saya yang ke-20 tuh. tak sabar nak tahu pemenang :)

Ana Diera said...

kenapa takde ?
http://faryna-lovestory.blogspot.com/2012/06/saya-join-giveaway-syiemazlan.html

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

kenapa tada pun sis? ni entry saya

http://nurfarahfadzil.blogspot.com/2012/06/saya-join-giveaway-syiemazlan.html

$yazuani said...

salam..yang no 25, bukan itu blog nya..blog lagi satu..hehe

nie link nya
http://syazuani89sss.blogspot.com/2012/06/syiemazlan-giveaway-vol1.html

Tq =)

mi$$ch0c0laTe said...

maaf kalo susahkn awak sbb sy pakai gmail...

CharlieAngleo said...

mine no 8..but that's not the link..
it's http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/

thanks dear:)