Kesayangan GincoMerahJambu

3/7/2012 GIVEAWAY UPDATE

assalamualaikum..

ladies darlings sweetheart

nampak tak syie sayang korang sebenarnya cuma syie agak kelam kabut sikit buat kerja sampai tak dapat update giveaway betul-betul..dan syie betul-betul sorry sebab tak tahu boleh buat blog guna akaun gmail jugak..im soo  outdated..(. .)

so noted kepada diri sendiri lepas ni akan jemput blogger gmail untuk join GA sekali..

jadi ini yang sempat syie update untuk malam ini dan syie berharap semua puas hati dan tiada yang tertinggal..jika ada sila pukul saya ramai-ramai..okay?

1-12
klik untuk membesar
(kiraan dari atas kebawah pada setiap page)

13-24

25-37

38-49

50-63

64-76

okay im done!

note:
yang ada nama sampai betindih dua kali semasa pengadilan nanti syie akan kira satu sahaja taw..

boleh klik untuk besarkan sebab kalau syie besar kan lagi nanti terkeluar dari saiz blog pulak dan terima kasih kerana bersabar dengan  syie..

love!

7 comments:

♥★ * m!L0 * ★♥ said...

thanks, ada :)

GincoMerahJambu said...

wc dear..sorry ye

khairul akmal bin azman said...

alamak blogger ni x open contest tuk laki la..

nak boikot la blog ni..hehe..


(gurau2 jew.)

Kesuma Angsana said...

ok akan tggu !

GincoMerahJambu said...

poyoness: hoi hoi..berani boikot

GincoMerahJambu said...

kesuma angsana: tenkiu dear

khairul akmal bin azman said...

boikot....

nak buat sepandok..

mogok lapar la kat blog ni..

pro-perempuan je