Kesayangan GincoMerahJambu

GIVEAWAY WINNER ANNOUNCEMENT

assalamualaikum..

hai gadis gadis cantik dan ibu ibu manis

tak sabar nak umum kn pemenang GA ini sebenarnya..ikutkan nak umumkan malam nanti biar orang tertunggu-tunggu tapi disebabkan diri sendiri pun dah excited sangat jadi petang ini jugak syie umum kan

pemenang bagi nose pack (3pemenang)





PEMENANG HADIAH CLEANSING PAD (2 HADIAH)




HADIAH TAMBAHAN

kepada 2 pemenang

 


okay i'm done

keputusan adalah muktamad di sini 

bagi lah comment sikit pasal GA VOL.1 ni dan juga tunggu GA VOL.2 insyaallah bulan hadapan atau bulan september dengan hadiah yang lagi lagi menarik dan terhad ^_^ tetapi masih beauty product!

para pemenang sila emel 
link blog: ..........................
nama penuh:..........................
alamaat:..............................
num telifon:.........................

ke 
syizazima@gmail.com

selewat lewat nya selasa ini sebab seboleh nya syie nak post semua hadiah pada hari khamis



1.

13 comments:

Salina said...

awak , saya kawan only-hana.blogspot.com . saya tak sure dia balik rumah tak minggu ni tapi dia stay kat hostel . so , kalau dia lambat claim jangan marah ehh or tarik balik hadiah tu ehh .

GincoMerahJambu said...

ok dear..dah gtaw awal2 cmni senang syie leh tunggu..nanti bile dah leh claim hadiah commennt je kt mane2 entry syie yang lepas ni..so syie leh nampak

Salina said...

ohh okay . tapikan dia ada adik . kita dah suruh adik dia tolong claimkan untuk kakak dia . bolehkan ?

mi$$ch0c0laTe said...

tahniah pada yg menang..sikit ag je...75 yg menang..sy mybe yg 76...

tahniah to all ;)

aMyErInAiMiE said...

Alhamdualhamdulillaahh...xdisangka2 menang lg bulan ni. Rezeki. Time kasih syie! Xsbr nk dpt adiah! Weee. Nnt sy emel yer

khairul akmal bin azman said...

sy menang!

nak claim hadiah camne ni..

saya nak hadiah "u" la
hahaha..

GincoMerahJambu said...

salina suruh adik dia claim? x boleh dik..akk nak owner sendiri yg claim..lambat sikit xp akk simpan kn hadiah tu

GincoMerahJambu said...

misschocolate: jangan sedih dear awak boleh cuba lagi nanti

GincoMerahJambu said...

amy: tahniah

GincoMerahJambu said...

kay: sejak bile masuk? x boleh!

only-hana said...

alhamdulilla :) saya owner kepada blog only-hana . Hope belum terlambat claim hadiah . thanks for salina . btw saya dah hantar email .

Kesuma Angsana said...

alhamdulliah saya menang.. nnti saya email details yek!

khairul akmal bin azman said...

ape pun xblh?