Kesayangan GincoMerahJambu

REVLON, BEDAK SEJUK DAN ..ehem kita..

assalamualaikum,


hai, sebenarnya nak update pasal benda-benda kecintaan jiwa sepanjang bulan duabelas ni tapi sebab nak bagi tajuk tu nampak lelebih kita letak revlon dan bedak sejuk supaya nampak menarik, its almost new year readers,  ^_^  dan ehem ehem..


kini masa untuk review produk kecintaan kita sepanjang bulan ni 




semua orang pernah nampak bedak sejuk ni, senang nak cari dan harga sangat murah cuma RM5.00 dan pakai seminggu tiga hingga empat kali sekarang muka dan sangat sangat kurang berminyak lalu rasa bahagia sebab dah tak perlu kesat minyak di dahi setiap sejam 

siapa yang kulit berminyak macam kita patut cuba ini, bukan bedak sejuk biasa syie beli, ini bedak sejuk gamat


oh my love,

tahu tak dari dulu kala teringin sangat nak ada revlon, dulu masa sekolah kalau pergi the store sitiawan mesti usha tempat makeup revlon ni, tapi lepas tengok harga terus lupakan hasrat terpendam well, budak sekolah, budak poly rasa membazir sangat beli lipstik harga tigapuluh lebih baik beli yang silkygirl harga tujuhbelas. HAHAHA

REVLON GROW LUSCIOUS PLUMPING MASCARA

I LOVE THIS!

berus lebih besar dari mascara yang syie pernah pakai dan tahan sampai malam lepas tu bulu mata tak payah ketip-ketip lagi sebab bila sapu mascara ni terus bulu mata melentik cantik (sebenarnye pelentik bulu mata hilang)

REVLON JUST BITTEN KISSABLE BALM STAIN

oh pengakuan jujur disini, kali pertama tengok dekat youtube tapi masa tu benda ni tak ada lagi jual kat malaysia sebab..lambat sangat nak sampai kot..hihi

tertarik sangat nak beli sebab lipstick bentuk pencil, eh! haruslah kita excited sebab bentuk pencil lain dari yang lain..mihmihmih

syie suka sangat warna nya, terang, tahan lama dan sangat hampir pada satu warna lipstick AVON kegemaran syie dulu

tapi, bau dia tak best sebab bau macam ubat, dan bila pakai setiap hari bibir jadi kering..jadi cuma pakai sekali sekala dan syie pakai ini jugak for my 


yeah! im officially someone fiance now


22-12-2012

p/s: syie kemungkinan besar tak akan buat review tentang my sweet engagement dekat blog tapi depends pada permintaan awak-awak .. kita takut tetiba beauty and health blog ni jadi bride to be blog..acane? HAHA

love u readers 





9 comments:

Rin Saharina said...

wahhh,congratss pretty :) update la psl engagement kamuu..wanna know more about it:)

Phat said...

tahniah..phat masuk kan blog anda dlm bloglist k

MAZLIZA ABD RAZAK said...

tahniah (",)

c@pTa!n a!Dz@M said...

tahniah , dear . update lah pasal e-day .

cik nana said...

kite tak reti pakai lipstik. hikhik

boni kacak said...

ala..sekali sekala lari tajuk sikit takpe.. mohon up tentang pertunangan tu ye..hehehe

Cik Syida said...

tahniah awak :D

Cik Salju said...

hi semua..
tahniah untuk si darah manis..

i terjumpa satu blog yang baru usianya 3 hari..
tapi komen dalam tu wow!!!
trafik dia pun i rasa membanggakan bagi blog yang baru di buka 3 hari...
elok u all pergi tengok : http://astanakandis.blogspot.com/

i buat blog sendiri kenapa tak jadi macam tu ye?
dah macam2 i buat untuk blog i..
maybe i tak ada bakat dalam penulisan..

Anonymous said...

http://eekshop.com
For going to be the aspiring author its a short time for more information on let go of your fears and create that choose from Ive a short while ago had and for that reason lots of male and female writers telling my hand they want to educate yourself regarding publish They have an idea but they dont are aware of that about whether or not they are going to want be able to write element Stop wasting your a period of time greater than thinking about whether you are going to want publish and just create There are agencies like mine that will facilitate all your family members to have your work Its a period enchanting new Christian authors to learn more about take into accout their God awarded with destiny. Writing is not at all do nothing more than about all your family aspect is the fact that about which of you can congratulate from top to bottom your have the desired effect