Kesayangan GincoMerahJambu

Gincu Merah Pekat

assalamualaikum,

kaku sangat =,=

dah berkurun tak buat review, kesian readers blog ni baca entri lama je, yang baru semua tak best kan ?

and hello,

hari ni mari berkongsi kegilaan paling baru, baru beberapa minggu menjadi gila, lepas tu sangat gila, hahahaha!

jadi macam ni sebab terpaksa sebab i can't wear any nude or soft lipstick anymore. tsk!! saya nampak pucat sangat pakai soft color lipstick which is collection paling banyak saya ada adalah dari color yang soft, sekarang terbiar, macam tu sahaja.

revlon kegemaran pun terkulai layu jugak, nampak macam tunggu masa untuk pass dekat mama atau dekat adik perempuan 

now im in love with this


simplysiti bejeweled ruby addition (yang merah menyala)

and

maybelline berry brilliant. code 996 (puple..yes im serious its in purple)

simplysiti punya, amacam? menyala ke idok?

i tengok pun seram, lantas tak pakai dah hari ni, hahahaha.. esok esok lah kalau ade orang ajak dinner kat hotel mahai i berani lah pakai. mihmihmih


i might say maybe... i still in love with revlon sebab long lasting dan kalau makan ke minum ke memang kaler tak hilang langsung. ok..lepas ni cari revlon punya bold kaler pulak. hiks! 
......




and life sekarang ni Alhamdulillah, dah mula dapat feedback baik dari my own customer, customer yg i consult cara pakai, and yes.. i love love love beauty world so much

so ni macam one of my dream come true bila dapat tolong orang lain jugakk, dan kepuasan sebab minat dalam kecantikan tu dapat dipanjang kan .. Alhamdulillah





happening now!! 

jom add FB: ADORE HERBEAUTY 

...

5 comments:

♥ CIKZEK ♥ said...

kite bru nk try pki lipstick collagen. xtau laa ok ke tak. huhu

Nafisa81 said...

warnanya menyala..takut lembu kejor pulak nnt... :0

noraauliyya said...

tak berani nak pakai terang2. tapi teringin sangat nak ada satu!

E-sihat.com said...

Terima kasih utk info.
Mari sihat & cantik -)

Zurieka said...

Ika nak kongsi product penjagaan kulit..Jom lawat website ika di
www.zurieka.com