Kesayangan GincoMerahJambu

Adore Adore ADORE HER BEAUTY

assalamualaikum :)

hiks!

sekarang-sekarang ni kalau update blog memang sorry nak tulis cerita lain sebab semangat berkobar-kobar nak promote bisness sendiri, yang finally..finally.. tertubuh dan semakin mendapat perhatian

Alhamdulillah :))

dan ramai nasihat kan

"syie, buat lah fanpage untuk lagi ramai yang alert tentang adore her ni."

ambil masa jugak sebenarnya sebab syie tak tahu nak manage fanpage pon, buat fanpage blog pun macam tersadai macam tu je, malu nak update-update.. haih =,=

tapi semangat baru, semangat semangat semangat!

 SET PALING HOT!

 AND MY OWN TESTIMONI >,<

"sebab apa syie jual produk ini?, sebab syie sendiri pengguna..and Insyallah syie akan tolong korang, guide korang cara penggunaan macam syie dan dapat kulit cantik semula"

sekarang Alhamdulillah, dah rasa confident berdepan orang ramai, even belum pulih sepenuhnya tapi dah puas hati sangat-sangat

JOM LIKE FANPAGE ADORE HER


Thanks Korang >,< 


4 comments:

♥ CIKZEK ♥ said...

cntik =))

noraauliyya said...

Semoga berjaya syie. keep it up.

Anonymous said...

Peraduan Untuk Blogger!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=655063654509982&set=pb.595877987095216.-2207520000.1366010669&type=3&theater

boni kacak said...

wah.. cantik